Marielle Gerretschen

NVM Register Makelaar / NVM Register Taxateur

Marielle Gerretschen

Over mij

Specialiteiten: Vastgoed adviseur en dan vooral specialist op het gebied van Nieuwbouw!

Sinds juli 1997 ben ik werkzaam bij KRK. Na een studie gevolgd te hebben aan de Fontys Hogeschool gericht op Management, Economie en Recht met als afstudeerrichting Onroerend Goed/Makelaardij, ben ik begonnen als assistent makelaar. Sinds november 2002 ben ik beëdigd als register Makelaar-Taxateur. Binnen KRK heb ik in de afgelopen jaren verschillende functies gehad, de laatste jaren doe ik met veel passie de verkoopbegeleiding Nieuwbouw! De verschillende functies en de daarin opgedane kennis dragen er toe bij, dat ik mijn klant goed kan helpen bij alle te nemen stappen.

 

Mijn werk is heel divers, geen dag is hetzelfde, elke klant en project zijn uniek! Persoonlijke aandacht en luisteren naar de klant staan bij mij hoog in het vaandel. Binnen het nieuwbouwteam richten wij ons vanuit 5 vestigingen (Zaandam, Amsterdam, Alkmaar, Heerhugowaard en Krommenie) op nieuwbouwprojecten (verkoop en verhuur) in Amsterdam en het gebied boven het Noordzeekanaal.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, lekker uit eten te gaan en tijd door te brengen met mijn gezin en vrienden.

Ik kijk uit naar een ontmoeting met u als klant of opdrachtgever.

Mijn laatste berichten

De 10 voordelen van nieuwbouw
Nieuwbouw
De 10 voordelen van nieuwbouw Sommige aanstaande huizenkopers zijn hier heel stellig in: of ze willen absoluut een nieuwbouwhuis, of absoluut een bestaande woning. Voor anderen is de keuze minder uitgesproken. Bent u nog in...
Bekijk meer berichten