Hypotheek Heerhugowaard: werk met een betrokken, betrouwbare financieel adviseur

Hypotheek Heerhugowaard: werk met een betrokken, betrouwbare financieel adviseur

Onafhankelijk hypotheekadvies van gecertificeerde hypotheekadviseurs
100+ jaar ervaring
Persoonlijke, laagdrempelige aanpak
Hypotheek advies Heerhugowaard

Onafhankelijk hypotheekadvies: zorg dat uw financiën goed geregeld zijn!

Na een (soms flinke) zoektocht is het moment aangebroken: u hebt uw droomwoning in Heerhugowaard gevonden. Nu is het tijd om u te buigen over financiële zaken. Vaak is het belangrijk om snel te handelen. Maar zelf komt u er niet uit. Wat is een passende hypotheek? Kunt u het best een nieuwe hypotheek afsluiten? Met welke bijkomende kosten moet u rekening houden bij de aankoop van uw woning? Waarschijnlijk hebt u de term 'hypotheek Heerhugowaard' gegoogeld omdat u hulp zoekt bij het beantwoorden van deze vragen. Maar wat kunt u nu het liefst doen?

Hypotheek advies Heerhugowaard

De toegevoegde waarde van een financieel adviseur

Een financieel adviseur kan u voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies. Dit is cruciaal om te bepalen welke hypotheek goed past bij uw situatie. Maatwerk is meestal geboden, omdat iedereen met andere omstandigheden te maken heeft. Wat als u bijvoorbeeld nét niet voldoet aan de normale toetsingen? Hoe gaat u als samengesteld gezin om met een hypotheek- of fiscaal verleden? Wat doet u met een BKR-registratie die voortvloeit uit betalingsproblemen waarmee u in het verleden hebt gekampt? Hoe kunt u als starter een woning krijgen als een starterslening niet beschikbaar is?

Bij KRK proberen we voor elke situatie een oplossing te vinden. Negen van de 10 keren lukt ons dit. Wij zetten namelijk al onze kennis en ervaring voor u in. En aangezien we al meer dan 100 jaar bestaan, hebben we flink wat expertise!

Hypotheek advies Heerhugowaard

Doorlopend krediet, belastbaar inkomen, persoonlijke lening: hoe maakt u de juiste keuzes?

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, komen de termen op u af. 'Doorlopend krediet', 'belastbaar inkomen', 'persoonlijke lening', 'betaalde hypotheekrente', 'actuele rente': u moet er iets mee.

Misschien hebt u wel een positieve hypotheekverklaring nodig omdat u zich wilt inschrijven voor een nieuwbouwwoning? In dat geval is het handig dat u zich van tevoren laat screenen. Zo maakt u namelijk meer kans om ingeloot te worden.

Maar: makkelijk is anders. Als u uw droomhuis op de juiste manier wilt financieren, is het handig om hier de nodige begeleiding bij te krijgen. Zeker omdat verschillende hypotheekverstrekkers verschillende oplossingen bieden. Een ervaren, betrokken financieel adviseur zet de financiële mogelijkheden met u op een rij en bekijkt welke optie het best aansluit op uw wensen en behoeftes.

Wat is de kracht van Hypotheeknet?

De onafhankelijke hypotheekadviseurs van KRK helpen u graag. Zij zijn een integraal onderdeel van Hypotheeknet, de enige landelijke organisatie van gecertificeerde hypotheekadviseurs die zich écht onafhankelijk kan noemen. In de praktijk betekent dit dat zij uw belangen en situatie vooropstellen. In hun advies nemen zij ook uw toekomstplannen en (huidige) maandlasten mee. En natuurlijk beantwoorden ze uw financiële vragen.

  • Goede klantreferenties (gemiddelde score op Independer.nl: 8,2)
  • Transparant, oplossingsgericht en onafhankelijk advies;
  • Samenwerking met gerenommeerde makelaars in Nederland
  • Afspraak met een financieel adviseur binnen 48 uur
  • Optimale service en kwaliteit plus groot gemak onder één dak
  • Altijd bij u in de buurt door de vele vestigingen

Ons team in Heerhugowaard

Chrisje  Rood Chrisje Rood
Chrisje  Rood Chrisje Rood

Commercieel medewerker

Marielle Gerretschen RM RT Marielle Gerretschen RM RT
Marielle Gerretschen RM RT Marielle Gerretschen RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g.

Jennifer Aalberse Jennifer Aalberse
Jennifer Aalberse Jennifer Aalberse

Hypotheekondersteuner

Thomas  Borgart Thomas Borgart
Thomas  Borgart Thomas Borgart

Hypotheekadviseur

Werken met een financieel adviseur van begin (eerste gesprek) tot eind (onderhoudsgesprek)

Hypotheek advies Heerhugowaard
Volgende: Het proces in een notendop
Hypotheek advies Heerhugowaard
Hypotheek advies Heerhugowaard
Volgende: Uw hypotheek en financiële zaken op orde hebben?
Hypotheek advies Heerhugowaard
Hypotheek advies Heerhugowaard
Volgende: Persoonlijke aanpak
Hypotheek advies Heerhugowaard

Persoonlijke aanpak

Bij KRK begeleiden we u van a tot z. Wij helpen u niet alleen met uw hypotheek — we geven u een totaal financieel advies. We leggen bijvoorbeeld ook de complexe fiscale regels rondom bestaande hypotheken uit wanneer u aangifte moet doen.

Onze aanpak is laagdrempelig en persoonlijk. Loopt u graag even bij ons binnen met een vraag? U bent van harte welkom!

Volgende: Persoonlijke aanpak

Het proces in een notendop

Stel, u klopt bij ons aan voor een hypotheekadvies. Wat gebeurt er dan?

Allereerst ontvangt u een afspraakbevestiging. Wij openen een klantportaal voor u, zodat u alle benodigde documenten kunt uploaden. Daarna volgt een oriënterend face-to-face-gesprek op ons kantoor. Samen nemen we de zaken door. Denk aan de mogelijkheden, uw maandlasten, de energielabels en het verschil tussen bestaande bouw en nieuwbouw.

Wilt u dat wij u met een van onze aankoopmakelaars in contact brengen, zodat deze u kan helpen om een woning te vinden? Dan doen we dat. Wanneer u een woning gevonden hebt, komt u terug bij onze financieel adviseur. Deze bespreekt dan met u wat een woningaankoop in financieel opzicht voor u zal betekenen.

Voelt u zich goed bij uw keuze? Dan gaan we op zoek naar de juiste geldverstrekker. Wij schrijven een uitgebreid adviesrapport voor u.

Hebt u uw hypotheek gekregen en een handtekening gezet bij de notaris? Dan voeren we een nagesprek. Hebt u voor een nieuwbouwwoning gekozen? In dat geval begeleiden we u ook tijdens het bouwtraject. Dat beschouwen wij als onze zorgplicht!

Wanneer u eenmaal verhuisd bent, nodigen we u uit op ons kantoor om de puntjes op de i te zetten. Vervolgens nodigen wij u om de twee jaar uit voor een onderhoudsgesprek.

En als u tussentijds tegen een vraag aanloopt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bouwen graag langetermijnrelaties op met onze klanten.

Volgende: Persoonlijke aanpak

Uw hypotheek en financiële zaken op orde hebben?

Zijn betrokkenheid en betrouwbaarheid belangrijk voor u wanneer het aankomt op financieel advies? Neem gerust eens contact met ons op. We bespreken graag eens wat uw mogelijkheden zijn.

Volgende: Persoonlijke aanpak