9127

Kuijs Reinder Kakes is de bedrijfsmakelaar voor geheel Noord-Holland.

Bedrijfsmakelaar Noord-Holland, Kuijs Reinder Kakes is de bedrijfsmakelaar voor geheel Noord-Holland. We zijn als bedrijfsmakelaar marktleider in Noord-Holland met in totaal 5 vestigingen; Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam, Zaandam en Krommenie. Als bedrijfsmakelaar Noord-Holland zijn we onderdeel van Dynamis en hiermee een onderdeel van een landelijk netwerk met commerciele vastgoed kennis.

Bedrijfstaxaties doen wij in heel Noord-Holland.

Wij zijn in Noord-Holland als bedrijfsmakelaar en taxateur actief voor diverse vastgoed ontwikkelaars, zakelijke en particuliere beleggers, gemeenten en overheden.
Wilt u de waarde weten van uw bedrijfspand of uw beleggingsobject in Noord-Holland? Onze onafhankelijke taxatie afdeling geeft hier graag antwoord op. Onze Kuijs Reinder Kakes NVM taxateurs staan als erkend taxateur klaar voor elke taxatie in Noord-Holland.

Het bedrijfsaanbod in Noord-Holland.

Ons Noord-Hollandse aanbod van bedrijfspanden, bedrijfsruimtes, kantoorpanden, winkelruimtes, bedrijfshallen en grond kunt u vinden op zowel de Funda in business website als op onze eigen geoptimaliseerde website. Daarnaast maken gebruik van de online marketing tools en meest populaire social media kanalen, zoals LinkedIn promotie, om uw potentiele kopers of huurders te bereiken. Hiermee verzekeren wij u een snelle verkoop en/of verhuur van uw bedrijfspand.

Een andere USP is onze hoogwaardige en veilige online dataroom, waarmee u continu op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in uw vastgoedportefeuille. En de documenten beschermd en afgeschermd zijn.

Commercieel vastgoed in Noord-Holland.

Wat is commercieel vastgoed nou precies? Onder commercieel vastgoed wordt de aankoop en verkoop van bedrijfsobjecten, huizen en andere gebouwen verstaan zonder eigen gebruik als einddoel te hebben. Het commerciële vastgoed wordt doorverkocht of verhuurd. Grote bedrijven, winkelketens en beleggers weten ons te vinden als het gaat om commercieel vastgoed.

Kantoren

95.085 m2

BOG in 2016

74.600 m2

BOG in 2015

Wonen, werken en leven in Noord-Holland.

De Kuijs Reinder Kakes bedrijfsmakelaars vinden de beste vestigingslocatie voor u en zijn actief geheel Noord-Holland. Wij kennen de Noord-Hollandse vastgoed markt. En weten precies welke gebieden in deze provincie aantrekkelijk zijn om uw bedrijf te vestigen. Ook kennen wij de woningmarkt in Noord-Holland op ons duimpje.

Wij helpen u graag met alle commercieel vastgoed gerelateerde zaken in omgeving Noord-Holland, maar ook in heel Nederland kunnen wij u van dienst zijn. Onze bedrijfsmakelaars staan voor u klaar.

6391

Veelzijdige provincie met volop werkgelegenheid

Meer over Noord-Holland

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.