Uw woning verkopen in Noord-Holland

Bij de verkoop van uw huis nemen onze NVM makelaars u alle zorg uit handen!

U wilt uw woning verkopen. Een spannende tijd! En daar komt veel bij kijken. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Welke valkuilen zijn er en wat is de beste verkoopstrategie voor uw woning? Wat maakt uw woning in Noord-Holland uniek en wat heeft u nodig voor een vlotte verkoop en beste prijs? Onze makelaars adviseren en helpen u graag.

Wat is mijn huis waard?

De waarde van uw woning is waarschijnlijk een van de eerste dingen die u wilt weten. Uiteraard informeren onze makelaars u daarover nadat ze uw huis goed hebben bekeken! Maar als u nu al direct, gratis én vrijblijvend een indicatie wilt op basis van big data vraag dan ons WoningWaardeRapport op. U krijgt dat rapport dan direct in uw mailbox:

Wat is mijn huis waard?

Wat kost het verkopen van uw huis?

Een begrijpelijke vraag die vaak snel gesteld wordt betreft de kosten van het verkopen van een woning. Het antwoord hangt af van diverse factoren, maar altijd bestaan de makelaarskosten uit courtage plus presentatiekosten. Op een aparte pagina leest u hier meer over.

Ons netwerk, uw voordeel!

Voor een goed verkoopresultaat is het van belang dat de juiste potentiële kopers voor uw woning worden bereikt. Door ons sterke en jarenlange opgebouwde netwerk in Noord-Holland van onze 5 makelaarskantoren in Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard, Krommenie en Zaandam bereiken wij uw kopers! Onze ervaren makelaars zijn heel goed thuis in uw stad, wijk en straat. En niet alleen in uw directe omgeving en in Amsterdam, maar ook door het krachtige landelijke netwerk dat wij met onze Dynamisgroep hebben werkt in uw voordeel. Zo helpen wij ook u bij het optimaal verkopen van uw huis.

Uw woning verkopen in Noord-Holland voor de beste prijs

Met onze collega’s binnen de Dynamisgroep verkopen wij van alle makelaars de meeste woningen door heel Nederland. Dat doen wij uiteraard niet zomaar. Binnen de Dynamisgroep hebben wij een uitgekiende verkoopstrategie ontwikkeld, welke zorgt voor heel tevreden verkopers en kopers, waarbij wij als uw verkopend makelaar gaan voor de beste prijs!

Onder de huidige marktomstandigheden is de beste prijs voor het huis te krijgen door deze zo breed mogelijk in de markt te zetten. Uiteraard werken wij met de meest moderne marketingtools om uw woning op een unieke wijze onder de aandacht te brengen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan onze goed bekeken live-bezichtigingen op Facebook. Of de mogelijkheden van spectaculaire drone- of hoogtefotografie. En van groot belang: onze unieke en bewezen bezichtingsstrategie, die wij u graag uitleggen in een persoonlijk gesprek.

De beste keuze voor kwaliteit en zekerheid

Als wij u van dienst mogen zijn dan is dit ook gebaseerd op vertrouwen. Vertrouwen dat wij al ruim 95 jaar van onze opdrachtgevers krijgen en waarvoor wij iedere dag weer hard werken. Onze organisatie is lid van de NVM en RICS, en heeft voor haar financiële dienstverlening zelfs een vergunning bij de AFM. Wij staan dan ook onder streng toezicht en kunnen aangesproken worden op onze kwaliteit. Uiteraard werken wij dan ook dagelijks hard aan onze kwaliteit en kennis, die voor u voor zekerheid leidt. Naast onze ervaren makelaars omvat onze organisatie in totaal meer dan 60 specialisten met kennis van de markt, het financieren van vastgoed en bouwkundigen op onze afdelingen (duurzaam) vastgoedbeheer en taxaties die wij kunnen raadplegen voor meer specifieke technische vragen. Uiteraard worden onze makelaars en adviseurs meerdere keren per jaar getraind en bijgeschoold.

U wilt uw huis goed verkopen in Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Krommenie of Heerhugowaard en omgeving en u bent benieuwd geworden naar onze werkwijze? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek informeren wij u graag over onze onderscheidende, succesvolle en resultaatgerichte aanpak om ook uw woning te verkopen in Noord-Holland.

Maak een afspraak met een van onze vestigingen.

Wilt u een vrijblijvende adviesgesprek?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.