1920xauto_a9821384-f06e-4ef1-bd55-f825bbe2fa95

Huis te koop zetten in Noord-Holland?
Vind hier uw verkoopmakelaar.

Heeft u een huis te koop in Noord-Holland? Vind hier uw verkoopmakelaar.

U woont in Noord-Holland en wilt uw huis te koop zetten. U wilt vlot verkopen, maar wel tegen de hoogste verkoopprijs. Geen probleem. Wij vinden snel de beste koper voor uw woning. Hieronder geven wij u meer dan tien redenen om direct contact met ons makelaarskantoor op te nemen om een afspraak te maken voor een gesprek met een van onze verkoopmakelaars. Die makelaar vertelt u dan vrijblijvend meer over wat Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Advieseurs voor de beste verkoop úw woning kan betekenen.

 • Hogere verkoopprijs en kortere verkooptijd door persoonlijke verkoopstrategie;
 • Professionele verkooppresentie;
 • Groot netwerk en eigen zoekersbestand;
 • Gerichte verkoopkanalen o.a. via Funda en Facebook met ruim 7.500 volgers;
 • Met 5 vestigingen, een van de grootste verkoopmakelaars in Noord-Holland;
 • Uit onderzoek blijkt dat wij als fullservice makelaar een hogere verkoopprijs realiseren;
 • NVM makelaars met kennis van bouwkundige en juridische zaken;
 • Onze makelaars zijn getrainde onderhandelaars;
 • Meer dan 95 jaar ervaring (wij verkopen huizen sinds 1922);
 • Complete dienstverlening, ook onafhankelijk financieel advies;
 • Scherpe courtage.

Persoonlijke verkoopstrategie voor hogere verkoopprijs en kortere verkooptijd.

Wilt u vlot uw huis verkopen tegen een maximale verkoopprijs. Plan dan voordat u uw huis te koop zet, eerst een vrijblijvende afspraak met een van onze verkoomakelaars. Wij bieden u een gratis waardebepaling aan en geven u direct een aantal handige adviezen om vlotter uw huis te verkopen. Wij stellen razendsnel een verkoopstrategie op, gericht op uw huis dat te koop staat.

Internetmakelaars lijken goedkoper, maar leveren minder op; netto bent u duurder uit!

Uit recent onderzoek is gebleken dat wij als fullservice makelaar woningen gemiddeld voor 10% meer verkopen dan bijvoorbeeld een internetmakelaar. Uit cijfers van de NVM blijkt dat onze makelaars een huis dat te koop staat sneller verkoopt dan de gemiddelde looptijd en dat onze makelaars gemiddeld een hogere verkoopprijs realiseren ten opzichte van de vraagprijs. Meer lezen over huis verkopen met onze makelaars.

Professionele verkooppresentatie.

Samen met een professionele fotograaf stellen wij een uitnodigende verkooppresentatie van uw woning op. Dit kan eventueel met hoogtefoto’s, drone foto’s of een full motion woningvideo.

Groot netwerk en eigen zoekersbestand.

Mensen die op zoek zijn naar een huis dat te koop staat, bereiken wij via een aantal kanalen. Wij beschikken over een zoekersbestand en melden onze andere vestigingen ook dat uw huis te koop staat. Daarnaast attenderen wij onze collega NVM makelaars op het feit dat uw huis te koop staat. Wilt u uw huis te koop aanbieden buiten de regio, dan maken wij gebruik van ons Dynamis netwerk. Wij maken deel uit van de Dynamis Makelaarsgroep die met 40 vestigingen door heel Nederland de best verkopende makelaarsgroep is van Nederland.

De beste verkoopkanalen via internet.

Als NVM makelaar beschikken wij over een scala van mogelijkheden om uw huis op Funda te presenteren. Verder investeren wij veel in de vindbaarheid van uw huis op internet (Google). Een aantal specialisten zijn dagelijks bezig om het hoogst mogelijk zoekresultaat te behalen.

Als u uw huis te koop zet via onze makelaardij, dan nemen we uiteraard uw verkooppresentatie ook mee in onze social media kanalen met vele duizenden volgers. Zo hebben wij op Facebook bijvoorbeeld ruim 7.500 volgers en bieden wij de mogelijkheid van live bezichtigingen.

Bouwkundige en juridische kennis en getrainde onderhandelaars.

Al onze makelaars zijn RMT gecertificeerd. Ze beschikken door hun opleiding en bijscholingsprogramma over veel kennis van bouwkundige en juridische zaken. Kennis die noodzakelijk is om u te behoeden voor de nodige valkuilen als u uw huis via ons te koop zet.

Door onze verkoopstrategie bereiken wij een groot aantal potentiele kopers wat positief is voor het verkoopresultaat. Onze makelaars worden doorlopend getraind in het begeleiden van verkooponderhandelingen en bereiken daardoor een beter verkoopresultaat.

Hypotheken en verzekeringen? Wij maken wonen compleet en betaalbaar.

Als u uw huis verkoopt verandert uw financiële situatie. U moet in veel gevallen een nieuwe hypotheek afsluiten en uw verzekeringspakket aanpassen. Onze onafhankelijke gecertificeerde financieel adviseurs met een vergunning van de AFM, helpen u graag verder.

Scherpe courtage.

Wij houden van heldere afspraken en eerlijke tarieven. Wilt u meer weten over wat wij u kunnen bieden als u uw huis te koop wilt zetten? Neem dan direct contact op met onze makelaars.

Huis te koop en vrijblijvend een offerte aanvragen?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.