Jaagpad , 1821 BE, Alkmaar

  • 55 m² - 160 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 274.000 - € 1.250.000
Alkmaar
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

APPARTEMENTEN JAAGPAD ALKMAAR – TE KOOP! Aan het Noordhollandsch Kanaal, op steenworp afstand van het centrum van Alkmaar wordt een uniek project gerealiseerd. Hier verrijzen in de komende jaren in totaal 411 appartementen. De aantrekkelijke ligging met uitzicht...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 55 m² - 160 m²

Buurtstatistieken Schermereiland en Omval

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

APPARTEMENTEN JAAGPAD ALKMAAR – TE KOOP!

Aan het Noordhollandsch Kanaal, op steenworp afstand van het centrum van Alkmaar wordt een uniek project gerealiseerd. Hier verrijzen in de komende jaren in totaal 411 appartementen. De aantrekkelijke ligging met uitzicht over het water, de parkeergelegenheid direct onder de complexen en een ruim balkon of terras zorgen hier voor ontspannen en gemoedelijk wonen.

Alkmaar staat bekend als dé kaasstad van Nederland en is natuurlijk veel meer dan dat! Het heeft een prachtig oud centrum met gezellige winkelstraatjes, een groot aanbod aan horeca- en uitgaansgelegenheden en een ideale ligging ten opzichte van grote steden als Haarlem en Amsterdam die zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar zijn.

Jaagpad biedt een ruime keuze aan gasloze, energiezuinige appartementen in diverse prijsklassen. In de eerste fase zullen 183 koopappartementen worden gerealiseerd. Variërend in oppervlakte van circa 55 tot en met 160 m² en verdeeld over zo’n 70 verschillende woningtypes. Zo is bijna ieder appartement uniek. Kies voor een compact tweekamerappartement, een ruim drie- of vierkamerappartement of een penthouse met plafondhoogte van maar liefst 4 meter. Mooier wordt het niet!

Vanaf Jaagpad sta je binnen 15 wandelminuten op het Waagplein en op de fiets ben je er zelfs binnen vijf minuten. Kom wonen aan Jaagpad en geniet van de unieke ligging aan het Noordhollandsch Kanaal met balkon of terras op het zuiden!

Heb je interesse in Jaagpad? Bekijk de actuele beschikbaarheid via de woningzoeker en verkooptekeningen op de projectwebsite; https://jaagpad-alkmaar.nl/ .

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 274.000 - € 1.250.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 171

Locatie

Plaats Alkmaar
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 55 m² - 160 m²

Website

Buurtstatistieken Schermereiland en Omval

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Jaagpad, Alkmaar

Hier zult u wonen

Jaagpad, 1821 BE, Alkmaar

Schaduwwijzer

Alkmaar
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.