De historie van Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen

De historie van Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen

Geschiedenis van KRK

Het begin

De eerste steen werd letterlijk en figuurlijk door aannemer en grondlegger van KRK Cornelis Kakes gelegd. Deze tak van sport sprak zijn kleinzoon Reinder Kakes ook aan en in 1922 nam hij het bedrijf van zijn opa over. Samen met zijn broer, Cor, richtte hij zich op de bouw, taxatie en makelaardij. Het werd het startsein van ons mooie bedrijf.

Geschiedenis van KRK

100 jaar aan makelaardij

Waar Cor Kakes zich voornamelijk focuste op de bouwaspecten van het bedrijf, was Reinder liever druk met taxatie en makelaardij. In 1956 besloten ze daarom op te splitsen. Reinder gaat verder met zijn schoonzoon Wim van Velzen. Onder de naam Reinder Kakes & Co specialiseert het bedrijf in schade-expertise en bouwmanagement. In 1995 scheiden hun wegen en gaan Kakes Waal schade-expertise en BouwVisie zelfstandig verder.

Geschiedenis van KRK

Nieuwe fusie

De laatste fusie die Kakes doorgaat is met Kuijs Makelaardij, in 1965 opgericht door Kuijs senior. Naast de woningmakelaardij richtte hij zich ook op de financiële dienstverlening. Het legde de basis voor HypotheekNet en KRK verzekeren. Daar startte de allround dienstverlening van Kuijs Reinder Kakes.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie