De Wende fase 7A, Vrijstaande woning Special , 1701 DB, Heerhugowaard

 • 160 m² - 160 m²
Heerhugowaard
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

De Wende 7A biedt 5 vrijstaande woningen met een variatie aan gevelstijlen en - kleuren. Twee van deze vrijstaande woningen zijn de Special, want aanpasbaar via meerwerk tot een levensloopbestendige woning. Daarmee kun je de woning omtoveren tot de ultieme (ruime)...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 160 m² - 160 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken De Draai Zuid

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

De Wende 7A biedt 5 vrijstaande woningen met een variatie aan gevelstijlen en - kleuren. Twee van deze vrijstaande woningen zijn de Special, want aanpasbaar via meerwerk tot een levensloopbestendige woning. Daarmee kun je de woning omtoveren tot de ultieme (ruime) familiewoning. Hier woon en slaap jezelf beneden en kunnen de kinderen en kleinkinderen boven slapen.

Er zijn diverse varianten van de vrijstaande woningen. Zowel in woningoppervlakte binnen, als in de architectuurstijl aan de buitenzijde. Ook de tuinformaten variëren bij deze woningen, van groot tot heel groot.

Een zee van woonruimte. In de vrijstaande woningen woon je in een zee van ruimte, in de woonkamer en in de mooie woonkeuken met uitzicht op de enorme tuin. En dat geldt ook voor de slaapverdieping, met 3 ruime slaapkamers en een badkamer. En op de zolder is voldoende ruimte voor een extra slaapkamer en/of een thuiswerkplek. Chillen kan hier natuurlijk ook.

Het tuinmeubilair en het tuingereedschap berg je eenvoudig op in de aangebouwde berging.Ook een ideale opbergplek voor ski-spullen en racefietsen. Voor je auto of auto’s is er in de woning geen plek, daarom parkeer je hier op 2 privé-parkeerplekken, buiten voor de woning.

Lage energiekosten. Alle vrijstaande woningen zijn gasloos en aangesloten op het HVC-warmtenet. Op het dak vind je (hoogst waarschijnlijk) zonnepanelen en binnen vloerverwarming. En dat is aangenaam, beter voor het milieu en scheelt bovendien behoorlijk in het energieverbruik en de kosten daarvan. Elke maand weer.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 23

Locatie

Plaats Heerhugowaard

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 390 m² - 390 m²
Woonoppervlakte 160 m² - 160 m²

Indeling

Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken De Draai Zuid

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Heerhugowaard
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.