De Wende fase 7A, Vrijstaande woning , 1701 DB, Heerhugowaard

 • 160 m² - 171 m²
Heerhugowaard
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

De Wende 7A biedt 5 vrijstaande woningen met een variatie aan gevelstijlen en - kleuren. De stijl van deze ruime gezinswoningen is meer modern en strak, zeker vergeleken met de woningen van De Wende 6. En ook nu weer een feest voor het oog. Er zijn diverse...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 160 m² - 171 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

De Wende 7A biedt 5 vrijstaande woningen met een variatie aan gevelstijlen en - kleuren. De stijl van deze ruime gezinswoningen is meer modern en strak, zeker vergeleken met de woningen van De Wende 6. En ook nu weer een feest voor het oog.

Er zijn diverse varianten van de vrijstaande woningen. Zowel in woningoppervlakte binnen, als in de architectuurstijl aan de buitenzijde. Ook de tuinformaten variëren bij deze woningen, van groot tot heel groot.

Een zee van woonruimte. In de vrijstaande woningen woon je in een zee van ruimte, in de woonkamer en in de mooie woonkeuken met uitzicht op de enorme tuin. En dat geldt ook voor de slaapverdieping, met 3 ruime slaapkamers en een badkamer. En op de zolder is voldoende ruimte voor een extra slaapkamer en/of een thuiswerkplek. Chillen kan hier natuurlijk ook.

Het tuinmeubilair en het tuingereedschap berg je eenvoudig op in de aangebouwde berging. Ook een ideale opbergplek voor ski-spullen en racefietsen. Voor je auto of auto’s is er in de woning geen plek, daarom parkeer je hier op 2 privé-parkeerplekken, buiten voor de woning.

Lage energiekosten. Alle vrijstaande woningen zijn gasloos en aangesloten op het HVC-warmtenet. Op het dak vind je (hoogst waarschijnlijk) zonnepanelen en binnen vloerverwarming. En dat is aangenaam, beter voor het milieu en scheelt bovendien behoorlijk in het energieverbruik en de kosten daarvan. Elke maand weer.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 23

Locatie

Plaats Heerhugowaard

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 420 m² - 453 m²
Woonoppervlakte 160 m² - 171 m²

Indeling

Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Heerhugowaard
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.