De Wende fase 7A, Hoekwoning , 1701 DB, Heerhugowaard

 • 125 m² - 125 m²
Heerhugowaard
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

In De Wende 7 bieden we 2 hoekwoningen in een rijtje van 4 woningen. Deze hoekwoningen zijn architecturaal min of meer hetzelfde als de aangrenzende tussenwoningen. Toch is er een heel groot en belangrijk verschil: dit type biedt de mogelijkheid (meerwerkoptie) om de...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 125 m² - 125 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken De Draai Zuid

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

In De Wende 7 bieden we 2 hoekwoningen in een rijtje van 4 woningen. Deze hoekwoningen zijn architecturaal min of meer hetzelfde als de aangrenzende tussenwoningen. Toch is er een heel groot en belangrijk verschil: dit type biedt de mogelijkheid (meerwerkoptie) om de woning ‘levensloop bestendig’ te maken. Je bent dan voorbereid om een toekomst waarin het (trap)lopen moeilijker wordt, of zelfs onmogelijk.

Alles op de begane grond. In zo’n levensloopbestendige of aangepaste woning vind je alles (naast de woonkamer en keuken) op de begane grond. Dus ook een slaapkamer en badkamer. En is traplopen verleden tijd.

Logerende kinderen en kleinkinderen. Maar zo’n (aangepaste) woning biedt meer: je hoeft natuurlijk niet direct alleen op de beneden verdieping te gaan wonen. Want op de 1e verdieping vind je maar liefst 3 slaapkamers en ook een badkamer. Ruimte zat. En als je besluit (of moet besluiten) om beneden te gaan wonen, is er altijd voldoende ruimte voor de logerende kinderen en kleinkinderen.

Lage energiekosten. Alle hoekwoningen zijn gasloos en aangesloten op het HVC-warmtenet. Op het dak vind je (hoogst waarschijnlijk) zonnepanelen en binnen vloerverwarming. En dat is niet alleen aangenaam, maar ook veel beter voor het milieu, en scheelt bovendien behoorlijk in het energieverbruik. En dus ook in de energiekosten. Elke maand weer.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 23

Locatie

Plaats Heerhugowaard

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 190 m² - 192 m²
Woonoppervlakte 125 m² - 125 m²

Indeling

Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken De Draai Zuid

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Heerhugowaard
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.