De Wende fase 7A, 2 onder 1 kapwoning , 1701 DB, Heerhugowaard

 • 135 m² - 140 m²
Heerhugowaard
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Klein is dit type 2 onder 1 kapwoning zeker niet. Maar vergeleken met z’n grotere broer wel ietsje. Dat komt vooral doordat het (zadel)dak van deze tweekapper aan de achterzijde meer naar beneden doorloopt, tot aan de goot van de keuken. En dat betekent net iets...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 135 m² - 140 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken De Draai Zuid

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Klein is dit type 2 onder 1 kapwoning zeker niet. Maar vergeleken met z’n grotere broer wel ietsje. Dat komt vooral doordat het (zadel)dak van deze tweekapper aan de achterzijde meer naar beneden doorloopt, tot aan de goot van de keuken. En dat betekent net iets minder ruimte op de bovenverdiepingen.

Bovendien zijn er 2 kleine(re) versies van deze tweekapper. Bij een 2e kleinere versie loopt het dak aan de voorzijde door tot aan de goot van de woonkamer. En heeft een van de slaapkamers aan de voorzijde een grote dakkapel. Kleine, subtiele verschillen.

3 Slaapkamers. Beide (kleinere) tweekapperversies bieden 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een zolder daarboven. En daar is voldoende ruimte om de spullen die je elders niet kwijt kunt op te bergen. Maar je kunt het natuurlijk ook combineren met een chill- of hobbyplek.

Ruime berging. In de berging (beide versies) die aan de woning is gebouwd vind je een zee van ruimte om ook van alles op te bergen. Racefietsen, ski-spullen, tuinspullen, barbecue … Maar je kunt hier ook een voorraadkast maken, met etenswaren en drinken. Door de interne deur tussen de berging en de entreehal hoef je namelijk niet buitenom te lopen. Erg handig als je iets nodig hebt tijdens het koken.

2 privé-parkeerplekken. En net als bij de grote(re) tweekapper vind je hier ook 2 privé-parkeerplekken voor de deur. Aan de achterkant van de woningen is er natuurlijk een heerlijke tuin, die per bouwnummer varieert.

Lage energiekosten. Alle vrijstaande woningen zijn gasloos en aangesloten op het HVC-warmtenet. Op het dak vind je (hoogst waarschijnlijk) zonnepanelen en binnen vloerverwarming. En dat is beter voor het milieu en scheelt bovendien behoorlijk in het energieverbruik en de energiekosten. Elke maand weer.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 23

Locatie

Plaats Heerhugowaard

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 222 m² - 251 m²
Woonoppervlakte 135 m² - 140 m²

Indeling

Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken De Draai Zuid

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Heerhugowaard
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.