De Wende fase 7A, 2 onder 1 kapwoning L , 1701 DB, Heerhugowaard

 • 154 m² - 158 m²
Heerhugowaard
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

In De Wende 7 kun je kiezen uit 2 verschillende tweekappers: een kleine en een grotere variant. Deze grotere 2 onder 1 kapwoningen worden uitgevoerd in een oranje bruine gevelsteen, oa. met opvallende oranje dakpannen. Hier woon je met je gezin lekker ruim, zowel...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 154 m² - 158 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken De Draai Zuid

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

In De Wende 7 kun je kiezen uit 2 verschillende tweekappers: een kleine en een grotere variant. Deze grotere 2 onder 1 kapwoningen worden uitgevoerd in een oranje bruine gevelsteen, oa. met opvallende oranje dakpannen.

Hier woon je met je gezin lekker ruim, zowel in de woonkamer aan de voorzijde, als in de keuken achter. Maar ook in je heerlijke en paradijselijke tuin is er voldoende ruimte voor je hele familie om bijvoorbeeld te borrelen en te barbecueën.

Ruimte, ruimte. Boven is er ruimte voor iedereen in de 3 slaapkamers. Iedereen eindelijk een eigen en ruime slaapkamer! Hier vind je ook de badkamer. En bovenin op de zolder: veel opbergruimte voor als de royale, aan het huis gebouwde berging (met interne doorgang, heel handig!) vol is. Een extra slaapkamer, thuiswerkplek of hobbyruimte kan op de zolder natuurlijk ook. Lekker gefocust hobbyen of thuiswerken.

2 Prive-parkeerplekken. Voor jouw woning is er plek voor 2 auto’s op de privé-parkeerplekken. En in de berging berg je eenvoudig je tuinspullen, barbecue en tuingereedschap op. Ruimte zat!

Lage energiekosten. Alle vrijstaande woningen zijn gasloos en aangesloten op het HVC-warmtenet. Op het dak vind je (hoogst waarschijnlijk) zonnepanelen en binnen vloerverwarming. En dat is beter voor het milieu en scheelt bovendien behoorlijk in het energieverbruik en dus in de energiekosten. Elke maand weer.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 23

Locatie

Plaats Heerhugowaard

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 292 m² - 320 m²
Woonoppervlakte 154 m² - 158 m²

Indeling

Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken De Draai Zuid

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Heerhugowaard
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.