De Plukhoeve fase 2, De Kersen , 1701 HD, Heerhugowaard

 • 177 m² - 177 m²
Heerhugowaard
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

SMAAKVOL WONEN IN DE PLUKHOEVE De Plukhoeve is een uniek nieuwbouwplan in De Draai in Heerhugowaard. Fase 2 is gesitueerd aan de Libellestraat in De Draai, Heerhugowaard. Het nieuwbouwplan wordt gerealiseerd ten oosten van het momenteel in aanbouw zijnde fase 1. Het...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 177 m² - 177 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

SMAAKVOL WONEN IN DE PLUKHOEVE
De Plukhoeve is een uniek nieuwbouwplan in De Draai in Heerhugowaard. Fase 2 is gesitueerd aan de Libellestraat in De Draai, Heerhugowaard. Het nieuwbouwplan wordt gerealiseerd ten oosten van het momenteel in aanbouw zijnde fase 1. Het woningaanbod in fase 2 bestaat uitsluitend uit riante vrijstaande villa’s in verschillende uitvoeringen en smaken.

Er komen in totaal 6 riante vrijstaande villa’s. De villa’s hebben een breedte van 6 meter en een woonoppervlak van ca. 174 tot ca. 188 m2. Alle villa’s zijn gelegen op riante percelen waarvan een aantal zijn gelegen aan het water. Rondom de villa’s is veel ruimte, waardoor u echt de luxe van vrijstaand wonen ervaart. De villa’s hebben een berging of garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

De woningen zijn eigentijds en stijlvol ontworpen, geïnspireerd op het dorpse karakter van De Draai. Er komen woningen in verschillende smaken; elke woning is net even anders. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen.

In De Plukhoeve staat smaakvol wonen en royaal leven centraal. Het plan is ruim van opzet, met veel groen én volop aandacht voor comfort, duurzaamheid en energiebesparing.

DE KERSEN
Wonen in een vrijstaande villa heeft veel voordelen. Meer privacy, meer leefruimte en ook rondom het huis veel ruimte. Deze villa is gelegen op het grootste kavel. De kavel is maar liefst ca. 679 m2 (!). Nog meer ruimte wordt gecreëerd door de brede dakkapel aan de achterzijde.

Via de zijentree betreedt u deze zeer ruime villa met een royale breedte van 6 meter en een woonoppervlak van ca. 177 m2. De villa heeft een riante tuin om de woning heen. De zijtuin is ruim 17 meter diep en gelegen op het westen. Dat wordt genieten! De tuin heeft bescheiden mee-ontworpen lage hagen aan de voorzijde, zodat er een goede scheiding is tussen openbaar en privé.

Uw auto parkeert u op de oprit. U heeft namelijk twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 6

Locatie

Plaats Heerhugowaard

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 679 m² - 679 m²
Woonoppervlakte 177 m² - 177 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • tuin rondom

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • aangebouwd steen
  Heerhugowaard
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.