mr Sander Heidinga MRICS REV RM RT

mr Sander Heidinga MRICS REV RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g., Partner

Over mij

Al sinds 1994 bij KRK en sinds 1997 partner. Gestart bij de woningmakelaardij om mij na enkele jaren met mijn nog grotere passie het commercieel vastgoed bezig te gaan houden. Eerst als bedrijfsmakelaar, later gecombineerd met taxaties van alles soorten vastgoed en diverse vastgoedadvisering, onder meer gericht op projectontwikkeling, beleggingen, herhuisvesting en heel divers vastgoed, onder meer voor en bij de overheid. Ik heb voor de makelaardij rechten gestudeerd (afgestudeerd op publiek-private samenwerking), ben RICS regulated valuer en heb ook de REV titel, naast RT en RM.

Naast mijn operationele werkzaamheden, heb ik een rol in het management van onze organisatie en was ik verantwoordelijk voor de bouw van ons nieuwe kantoor in Zaandam.

Verder ben ik sinds 2019 Voorzitter van de vakgroep Business van de NVM en lid van het Algemeen Bestuur van de NVM, waar ik onder (bestuurlijk) verantwoordelijk was voor de herhuisvesting en nieuwbouw van het nieuwe NVM pand in Papendorp Utrecht. In deze functie richt ik mij verder op het verbeteren van de data van (en inzichten in) de commercieel vastgoedmarkt, duurzaamheid en heb ik regelmatig contact met veel businessleden van de NVM.

Mijn driver? ik ben nieuwsgierig, veelzijdig, werk graag samen met collega’s en klanten en houd heel veel van vastgoed!

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie