mr Sander Heidinga MRICS REV RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g., Vennoot

Altijd nieuwsgierig!

 

Na mijn studie rechten, waar ik afgestudeerd ben op publiek-private samenwerking, ben ik gestart bij KRK in 1994, en partner geworden in 1997. Ik startte in de woningen om na enkele jaren mij met mijn nog grotere passie: het commercieel vastgoed bezig te gaan houden. Eerst als bedrijfsmakelaar, later gecombineerd met taxaties van alles soorten vastgoed en diverse vastgoedadvisering. Hierbij leid ik ons team Vastgoedmanagement en heb een rol in het management van onze organisatie. 

Ik houd van complexe vastgoedvraagstukken van heel divers vastgoed, met name gericht op projectontwikkeling en het maximaliseren van beleggingen. Door mijn langjarige ervaringen en de organisatie met alle disciplines en ervaring in huis, kunnen wij creatief en in realiteit adviseren.

De afgelopen jaren bemiddelde, taxeerde en adviseerde ik al bij heel veel divers vastgoed zoals heel diverse stukken grond, schoolgebouwen, voormalige watertorens, duinwoningen, horecapanden, zorg- en maatschappelijk vastgoed, maar ook heel veel regulier bedrijfsmatig vastgoed.

Het leuke is: het is altijd anders en omdat ik altijd nieuwsgierig ben, kom ik graag met u en uw project in aanraking.

Specialisatie

  • Taxaties & Consultancy

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.