Martijn  van Malsen FFP EHP

Martijn van Malsen FFP EHP

Zakelijk financieringsspecialist, Financieel en hypothecair planner, Partner

Over mij

Ik ben Martijn van Malsen en mag me erkend financieel adviseur, gecertificeerd erkend hypothecair planner CEHP en gecertificeerd financieel planner noemen FFP CFP®

Na mijn studie journalistiek ben ik gek genoeg in de financiele wereld terecht gekomen. In 1999 heb ik samen met mijn vrouw een nieuwbouwwoning gekocht bij het toenmalige kantoor in Wormer. Toen dacht ik al wat een leuk kantoor met goede sfeer. Even later werd er gevraagd  of ik bij KRK/HypotheekNet zou willen werken en daar heb ik niet lang over na hoeven denken. Zodoende werk ik  vanaf maart 2000  met veel plezier voor KRK/HypotheekNet.

In 2006 ben ik toegetreden tot de vennootschap en werd ik verantwoordelijk voor de financiele dienstverlening binnen ons bedrijf. Vanuit ons kantoor in Krommenie handelen we met een team toegewijde professionals alle verzekerings- en/of financiele vraagstukken af. KRK Verzekeren heeft een flinke portefeuille plm. 10.000 relaties waar alle mogelijke verzekeringen zowel particulier als zakelijk worden geadviseerd. Onze Hypotheekafdeling onder de naam HypotheekNet bemiddelt jaarlijks bij zo’n 600 hypotheken. Dit zijn getallen waar ik trots op ben zeker omdat veel klanten ons keer op keer weten te vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie