1920xauto_1fbc464d-35a6-4f92-b64a-4f5e30296211

Onze makelaardij weet wat er speelt in Noord-Holland

Onze makelaardij weet wat er speelt in Noord-Holland

Of het nu gaat over wonen of werken. Onze makelaardij is altijd op de hoogte.

Onze makelaardij richt zich op de woningmarkt en de markt van zakelijk vastgoed in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Alkmaar/ Heerhugowaard. Als onderdeel van de Makelaarsgroep Dynamis werken wij samen met 40 kantoren in Nederland en wordt kennis gedeeld. Wij doen doorlopend onderzoek naar de ontwikkelingen op de woning-, kantoren-, winkel- en bedrijfsruimtemarkt.

Naast onze makelaardij in woningen en bedrijfs onroerend goed zijn wij actief op het gebied van taxaties, vastgoedmanagement en financiële diensten. Als NVM makelaardij zijn wij geregistreerd bij het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs en het RICS. Tevens hebben wij een vergunning van de AFM.

Onze makelaardij heeft bijna 100 jaar ervaring

Onze roots gaan terug tot 1874 en ons bedrijf specialiseerde zich in 1922 in wonen en commercieel vastgoed. Inmiddels zijn vanuit 5 vestigingen, meer dan 60 vakspecialisten dagelijks actief op het gebied van:

Onze makelaars en taxateurs zijn RMT gecertificeerd bij VastgoedCert en het NRVT en al onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en getraind. Elke vestiging beschikt over een goed ingevoerde back office. Deze zorgt ervoor dat makelaars, vastgoedmanagers en financieel adviseurs hun handen vrij hebben om zich te kunnen focussen op de markt van commercieel vastgoed en wonen. Zo blijven wij scherp en in beweging.

Wilt u meer weten over een van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze vestigingen verdeeld over Noord-Holland.

Waarmee kunnen onze woningmakelaars en nieuwbouwmakelaars u van dienst zijn?

Onze makelaardij biedt u een gevarieerd aanbod op het gebied van nieuwbouw en bestaande bouw. Of u nu zoekt naar een appartement, tussenwoning, vrijstaande woning, villa of bovenwoning. U vindt het bij onze makelaardij. Net als starterswoningen en seniorenwoningen. Wij begeleiden u graag persoonlijk tijdens het hele aankooptraject, ook op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

Wilt u uw huis verkopen? Nodig onze makelaardij dan gerust uit voor een vrijblijvende waardebepaling. Als u besluit met ons in zee te gaan, starten wij het verkooptraject met handige tips om uw huis vlot en voor een betere prijs te verkopen. Wij maken een persoonlijk verkoopplan en vertalen dit naar een uitgekiende verkoopstrategie. Vervolgens maken wij een complete digitale verkooppresentatie die we plaatsen we op Funda en onze eigen website. Daarnaast schakelen wij onze eigen Social Media kanalen in met duizenden volgers. Via ons (landelijke) netwerk en ons eigen actuele zoekersbestand komt u woning onder de ogen van duizenden gegadigden. Onze makelaardij werkt met professionele fotografen en desgewenst maken we 3D foto’s en een videopresentatie van uw woning.

Potentiele kopers die contact met ons opnemen begeleiden we volgens een unieke bezichtigingsstrategie. Meer weten hierover? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? Als makelaardij in nieuwbouw adviseren en begeleiden wij ook woningbouwers, projectontwikkelaars, beleggers en woningbouwverenigingen. Daarom zijn wij in de regio Amsterdam, Zaanstad, Alkmaar en Heerhugowaard betrokken bij veel nieuwbouwprojecten. Zo kent onze makelaardij het complete aanbod van nieuwbouw waarover wij u in een vroeg stadium kunnen informeren. Ook als u op zoek bent naar een starterswoning, seniorenwoning of appartement.

Bedrijfsmakelaardij met landelijke dekking en de focus op Noord-Holland

U bent geïnteresseerd in het kopen, verkopen, huren, verhuren of beheren van een winkelpand, bedrijfspand, kantoorruimte, of bouwgrond? Dan kunt u vertrouwen op onze kennis, ervaring en een sterk (landelijk) netwerk. Als partner in Dynamis zijn wij met 40 kantoren in Nederland het grootste netwerk in commercieel vastgoed. Wij bieden landelijke dekking, met een de focus op Noord-Holland. Meer lezen over wonen en werken in Noord-Holland.

De verbindende factor Dynamis is daarbij tevens een kennisinstituut waarbinnen actuele data de basis is voor research naar de markten van:

  • Logistiek;
  • Winkelruimten;
  • Kantoren;
  • Bedrijfsruimten.

De uitkomsten van deze onderzoeken worden per regio regelmatig gepubliceerd in Sprekende Cijfers. Hierin leest u alles over de kantorenmarkt, bedrijfsruimtemarkt, logistieke markt, winkelmarkt, beleggingsmarkt en woningmarkt.

Deze publicaties zijn kosteloos beschikbaar en u kunt ze eenvoudig downloaden. Daarnaast slaat onze centrale researchafdeling deze data op in een goed beveiligde dataroom. Zo probeert onze makelaardij de transparantie van de Nederlandse bedrijfs onroerend goed markt te vergroten en u als ondernemer een onderbouwd inzicht te geven.

Meer weten hierover? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.