Kuijs Reinder Kakes verandert bedrijfsnaam in KRK

In 2022 bestaat de Noord-Hollandse fullservice makelaar en financiële dienstverlener Kuijs Reinder Kakes 100 jaar. Een bijzondere mijlpaal die zij start onder een nieuwe en krachtige naam: KRK. Een naam die beter past bij de huidige tijdsgeest en recht doet aan de groei die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

KRK staat aan de top van de regio en wil daar blijven. Daarom investeert zij in de toekomst. Innovatie, automatisering en marketing zijn al jaren belangrijke pijlers in de organisatie. "Een vierde pijler is het zijn van een aantrekkelijke werkgever", vertelt Algemeen directeur en partner Robert de Joode. "We doen er alles aan om onze mensen goed te laten functioneren en perspectief te bieden. Zoals een fijne werkplek. Ons kantoor in Amsterdam is recent verhuisd naar een prachtig nieuw pand aan het IJ en in Zaandam bouwen wij aan de Westzijde zelfs een heel nieuw kantoor."

Over de naamswijziging zegt Robert het volgende: 'Er zijn de afgelopen jaren heel wat varianten voorbij gekomen op Kuijs Reinder Kakes. Voor sommige klanten en collega's was het een echte tongbreker. Daarom dachten we: dat moet korter. En eenvoudiger. Dus heet Kuijs Reinder Kakes vanaf nu KRK. Korter, krachtiger, eenvoudiger en to the point."

Onveranderd blijft de dienstverlening van KRK. "Wat we al die tijd al ongewoon gewoon goed deden, dat blijven we natuurlijk gewoon zo doen. Alleen met een nieuwe naam, die beter past bij wie we zijn en hoe we dat doen."

Haar jubileumjaar viert de makelaar dit jaar met leuke acties. Recent doneerde zij samen met partner Nh1816 al 1.500 pauzedrankjes aan het Zaantheater. Meer weten over KRK en de acties? Kijk op krk.nl en volg KRK op social media.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Groeikans voor young professionals én ons bedrijf: traineeships bij KRK

Groeikans voor young professionals én ons bedrijf: traineeships bij KRK

De krapte op de arbeidsmarkt is overal voelbaar. Zo ook in onze branche. Binnen de verschillende onderdelen van ons bedrijf is het soms best lastig om goede medewerkers te werven. Of het nu om...
KRK Amsterdam opnieuw meest verkopende makelaarsfiliaal: “Vertrouwen is de basis”

KRK Amsterdam opnieuw meest verkopende makelaarsfiliaal: “Vertrouwen is de basis”

In 2021 werd het Amsterdamse...
Bekijk overzicht