Kuijs Reinder Kakes verandert bedrijfsnaam in KRK

Geschreven door Bianca de Vre op 8 maart 2022

In 2022 bestaat de Noord-Hollandse fullservice makelaar en financiële dienstverlener Kuijs Reinder Kakes 100 jaar. Een bijzondere mijlpaal die zij start onder een nieuwe en krachtige naam: KRK. Een naam die beter past bij de huidige tijdsgeest en recht doet aan de groei die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

KRK staat aan de top van de regio en wil daar blijven. Daarom investeert zij in de toekomst. Innovatie, automatisering en marketing zijn al jaren belangrijke pijlers in de organisatie. "Een vierde pijler is het zijn van een aantrekkelijke werkgever", vertelt Algemeen directeur en partner Robert de Joode. "We doen er alles aan om onze mensen goed te laten functioneren en perspectief te bieden. Zoals een fijne werkplek. Ons kantoor in Amsterdam is recent verhuisd naar een prachtig nieuw pand aan het IJ en in Zaandam bouwen wij aan de Westzijde zelfs een heel nieuw kantoor."

Over de naamswijziging zegt Robert het volgende: 'Er zijn de afgelopen jaren heel wat varianten voorbij gekomen op Kuijs Reinder Kakes. Voor sommige klanten en collega's was het een echte tongbreker. Daarom dachten we: dat moet korter. En eenvoudiger. Dus heet Kuijs Reinder Kakes vanaf nu KRK. Korter, krachtiger, eenvoudiger en to the point."

Onveranderd blijft de dienstverlening van KRK. "Wat we al die tijd al ongewoon gewoon goed deden, dat blijven we natuurlijk gewoon zo doen. Alleen met een nieuwe naam, die beter past bij wie we zijn en hoe we dat doen."

Haar jubileumjaar viert de makelaar dit jaar met leuke acties. Recent doneerde zij samen met partner Nh1816 al 1.500 pauzedrankjes aan het Zaantheater. Meer weten over KRK en de acties? Kijk op krk.nl en volg KRK op social media.

Kuijs Reinder Kakes verandert bedrijfsnaam in KRK
Bianca de Vre
Neem contact op met Bianca

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
KRK Amsterdam opnieuw meest verkopende makelaarsfiliaal: “Vertrouwen is de basis”

KRK Amsterdam opnieuw meest verkopende makelaarsfiliaal: “Vertrouwen is de basis”

In 2021 werd het Amsterdamse...
KRK in de race voor de Zaanse Ondernemingsprijs: tijd voor een kijkje in de KRK-keuken

KRK in de race voor de Zaanse Ondernemingsprijs: tijd voor een kijkje in de KRK-keuken

KRK is genomineerd voor de Zaanse Ondernemingsprijs! Een mooi moment om de bedrijfsfilosofie en -geschiedenis eens onder de loep te nemen. Wie 'is' KRK? En hoe heeft het bedrijf in...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie