Rijnstraat 50 H , 1078 RD, Amsterdam

  • A
€ 295 p/m² p.j.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR In de wijk "De Rivierenbuurt" bieden wij een courante winkelruimte aan van circa 104 m². Deze winkelruimte kenmerkt zich door de grootte front breedte met veel ramen. Aan daglicht geen gebrek in deze winkelruimte. De naastgelegen en omliggende...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 104 m²

TE HUUR
In de wijk "De Rivierenbuurt" bieden wij een courante winkelruimte aan van circa 104 m². Deze winkelruimte kenmerkt zich door de grootte front breedte met veel ramen. Aan daglicht geen gebrek in deze winkelruimte. De naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn onder meer Dirk van den Broek, Kruidvat, Blokker, Gall & Gall en diverse (lokale) delicatessenzaken.

BEREIKBAARHEID
De winkel is gelegen te midden in de Rijnstraat, aan de overzijde van de winkel bevindt zich de tramhalte Victorieplein.
De Rijnstraat is goed bereikbaar middels de Churchill-laan, Rooseveltlaan en de uitvalswegen naar de ring A10 en de A2. Parkeergelegenheid is er voldoende in de straat tegen betaling.

VLOEROPPERVLAKTE
De ruimte is in totaal ca. 104 m².

SERVICEKOSTEN
Het uitgangspunt van Verhuurder is om de servicekosten tot een minimum te beperken. De levering van elektra wordt door Verhuurder verzorgd. Kosten voor elektra worden middels een tussenmeter op basis van daadwerkelijk verbruik afgerekend. Gas aansluiting is niet aanwezig in de winkelruimte. Levering van water dient Huurder zelf te verzorgen bij Waternet. Uiteraard dient Huurder zelf zorg te dragen voor internet/telefonie.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door Huurder in huidige staat (casco) verhuurd. Dit is inclusief pantry, toilet en brandmeldinstallatie. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, vervangen en in stand houden van de pantry en toilet. In stand houding, onderhoud van de brandmeldinstallatie loopt via Verhuurder.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik worden gemaakt van een huurovereenkomst van Verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken met de bijbehorende Algemene Bepalingen, eventueel door Verhuurder aan te vullen met Bijzondere Bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar. Eventueel afwijkende huurtermijn kunnen in overleg met Verhuurder besproken worden.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Voor informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan verwijzen wij u naar gemeente Amsterdam of de website ruimtelijkeplannen.nl

BIJZONDERHEDEN
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 295 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1922
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Rijnstraat 50 H
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk

Winkelruimte

Oppervlakte 104 m²
Oppervlakte in units vanaf 104 m²
Oppervlakte verkoop vloer 104 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel index 1.01
Energielabel einddatum 2028-10-10

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Rijnstraat 50 H, 1078 RD, Amsterdam

Locatie

Rijnstraat 50 H, 1078 RD, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.