Elk pand heeft een verhaal: Paasheuvelweg 29 in Amsterdam

Geschreven door Marc Wolthuis RM MRICS op 6 oktober 2017

Het verhaal van Mark Hoff over het bedrijfspand aan de Paasheuvelweg 29 in Amsterdam

Mark Hoff, Marketing Strategie Consultant WHATFR, zegt:

"Het pand is voor mij bijzonder, omdat ik er zelf 3 jaar (2006-2009) met heel veel plezier heb gewerkt. In die tijd heb ik er drie bedrijven mogen starten met een team van enthousiaste collega's. In 2006 waren 'start ups' nog niet zo hot als nu, maar dat maakte deze periode zeker niet minder leuk.

Het eerste bedrijf dat we in 2006 oprichtte maakte ergonomische zitballen (een uitvinding van Taco Regtien en Edwin Niekel), onder de naam Oolaalaa. Dit bedrijf leeft overigens nu weer voort als 'start up' onder de naam Oobaloo. Ik weet het nog goed toen we (samen met collega Charlotte Asjes) het pand voor het eerst binnengingen en de sfeer van de vorige huurder, Bugaboo, nog voelbaar was. Geld voor een nieuwe inrichting hadden we toen niet, en we gebruikten de bureaus die nog waren blijven staan. We verhuisden zelf uit een zolderruimte in de binnenstad en dit was onze volgende stap. Bugaboo was toen al verhuisd toen naar de Paasheuvelweg 9, dat net om de hoek zit (het bedrijf zit daar overigens nog steeds).

Als ik de foto's van het pand op de Paasheuvelweg 29 nu bekijk is het bedrijfspand in Amsterdam Zuid-Oost nog een stuk cooler geworden, dan dat het in 2009 was."

"De keuken bijvoorbeeld zag er in 2006 iets anders uit dan op deze foto. Maar de lunches waren er niet minder leuk om. Iedere pauze was het vast prik, even 10 minuten een bal of hackey sack hooghouden tussen de laptops als ontspanning en inspiratie. Daar kunnen veel bedrijven nu nog wat van leren."

"De andere twee bedrijven die we oprichtte waren "Smarterguard" dat software voor bewakingscamera's maakte, en het bedrijf Whike, dat een ligfiets met een zeil produceert en in de markt zet. Met deze ligfiets met een zeil behaal je op een winderige dag (zoals vandaag 5 okt 2017) zonder veel moeite snelheden van 40-45km/h! Het mooiste waren dan ook de test ritten met de Whike in de polder onder de rook van Amsterdam, op nog geen km van het pand aan de Paasheuvelweg 29.

Het zal u verder niet veel interesseren, maar wellicht was het toch leuk om dit korte verhaal over mijn ervaringen tijdens de 3 jaar in het bedrijfspand aan de Paasheuvelweg 29 te lezen en graag laat ik dit mooie pand via deze blog even "in de spotlight" te staan.

Als u op zoek bent naar een heerlijk bedrijfspand met een goede onstuiting naar Amsterdam en de A2/A9/A10 dan is dit object zeker een aanrader. Het dak teras is een bewezen creatieve brainstorm area en maakt dit pand nog unieker!"

Op strategische locatie in Amsterdam Zuidoost, zelfstandig kantoorgebouw met ruim parkeerterrein. Het gebouw leent zich uitstekend voor (een combinatie van) kantoor- en showroomgebruik en is in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd. Lees meer over dit pand dat momenteel te huur staat hier: Paasheuvelweg 29 Amsterdam.

Bedrijfsmakelaar voor Amsterdam, contact via amsterdam@krk.nl of bel 020 44 000 44.

Marc Wolthuis RM MRICS
Neem contact op met Marc

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De commerciƫle vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

De commerciƫle vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd voor een onderbouwde prognose! Wat zijn de verwachtingen voor de commerciële vastgoedmarkt in 2024? Marc Wolthuis, makelaar commercieel vastgoed en...
Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de commerciële vastgoedmarkt. De trend is alleen maar versterkt sinds 1 januari 2023. Vanaf die datum dienen kantoren namelijk minimaal...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie