Elk pand heeft een verhaal: Paasheuvelweg 29 in Amsterdam

Elk pand heeft een verhaal: Paasheuvelweg 29 in Amsterdam

Geschreven door Marc Wolthuis MRICS RT

Het verhaal van Mark Hoff over het bedrijfspand aan de Paasheuvelweg 29 in Amsterdam

Mark Hoff, Marketing Strategie Consultant WHATFR, zegt:

"Het pand is voor mij bijzonder, omdat ik er zelf 3 jaar (2006-2009) met heel veel plezier heb gewerkt. In die tijd heb ik er drie bedrijven mogen starten met een team van enthousiaste collega's. In 2006 waren 'start ups' nog niet zo hot als nu, maar dat maakte deze periode zeker niet minder leuk.

Het eerste bedrijf dat we in 2006 oprichtte maakte ergonomische zitballen (een uitvinding van Taco Regtien en Edwin Niekel), onder de naam Oolaalaa. Dit bedrijf leeft overigens nu weer voort als 'start up' onder de naam Oobaloo. Ik weet het nog goed toen we (samen met collega Charlotte Asjes) het pand voor het eerst binnengingen en de sfeer van de vorige huurder, Bugaboo, nog voelbaar was. Geld voor een nieuwe inrichting hadden we toen niet, en we gebruikten de bureaus die nog waren blijven staan. We verhuisden zelf uit een zolderruimte in de binnenstad en dit was onze volgende stap. Bugaboo was toen al verhuisd toen naar de Paasheuvelweg 9, dat net om de hoek zit (het bedrijf zit daar overigens nog steeds).

Als ik de foto's van het pand op de Paasheuvelweg 29 nu bekijk is het bedrijfspand in Amsterdam Zuid-Oost nog een stuk cooler geworden, dan dat het in 2009 was."

"De keuken bijvoorbeeld zag er in 2006 iets anders uit dan op deze foto. Maar de lunches waren er niet minder leuk om. Iedere pauze was het vast prik, even 10 minuten een bal of hackey sack hooghouden tussen de laptops als ontspanning en inspiratie. Daar kunnen veel bedrijven nu nog wat van leren."

"De andere twee bedrijven die we oprichtte waren "Smarterguard" dat software voor bewakingscamera's maakte, en het bedrijf Whike, dat een ligfiets met een zeil produceert en in de markt zet. Met deze ligfiets met een zeil behaal je op een winderige dag (zoals vandaag 5 okt 2017) zonder veel moeite snelheden van 40-45km/h! Het mooiste waren dan ook de test ritten met de Whike in de polder onder de rook van Amsterdam, op nog geen km van het pand aan de Paasheuvelweg 29.

Het zal u verder niet veel interesseren, maar wellicht was het toch leuk om dit korte verhaal over mijn ervaringen tijdens de 3 jaar in het bedrijfspand aan de Paasheuvelweg 29 te lezen en graag laat ik dit mooie pand via deze blog even "in de spotlight" te staan.

Als u op zoek bent naar een heerlijk bedrijfspand met een goede onstuiting naar Amsterdam en de A2/A9/A10 dan is dit object zeker een aanrader. Het dak teras is een bewezen creatieve brainstorm area en maakt dit pand nog unieker!"

Op strategische locatie in Amsterdam Zuidoost, zelfstandig kantoorgebouw met ruim parkeerterrein. Het gebouw leent zich uitstekend voor (een combinatie van) kantoor- en showroomgebruik en is in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd. Lees meer over dit pand dat momenteel te huur staat hier: Paasheuvelweg 29 Amsterdam.

Bedrijfsmakelaar voor Amsterdam, contact via amsterdam@krk.nl of bel 020 44 000 44.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie