1920xauto_c9fc06c9-a8bc-4fc9-ab9b-028a4072aae7

Woning taxeren in Alkmaar

Woning taxeren in Alkmaar

Met een gevalideerd taxatierapport van uw appartement of woning in Alkmaar weet u zeker dat deze op de juiste waarde geschat wordt. Kuijs Reinder Kakes is uw onafhankelijke en ingevoerde taxateur in Alkmaar. Wij taxeren uw woning snel, grondig en tegen een scherp tarief.

De kennis om uw onroerend goed in Alkmaar juist te taxeren

De taxateurs van Kuijs Reinder Kakes in Almaar houden zich aan strenge kwaliteitseisen en kennen de vastgoedmarkt in Alkmaar als geen ander. Zo weet u zeker dat u een objectieve, nauwkeurige en betrouwbare taxatie krijgt.

De meest voorkomende reden om een appartement of woning te taxeren is voor het aanvragen van een hypotheek. De maximale hypotheek die u kunt krijgen is gebaseerd op uw inkomen ten opzichte van de waarde van de woning. Het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld een taxatie laat doen om te kijken of de vastgestelde WOZ-waarde van uw appartement of woning reëel is.

Elke woning of appartement is uniek, dus elke manier van waardebepaling ook. Bij Kuijs Reinder Kakes werken uitsluitend gecertificeerde taxateurs die u graag verder helpen. Ze zijn stuk voor stuk gecertificeerd bij NRVT en aangesloten bij het NWWI. Daarnaast zijn al onze taxateurs bevoegd om te taxeren voor alle Nederlandse banken en financiële instellingen, ook wanneer u een NHG wilt aanvragen.

Hiervoor heeft u onder andere een taxatierapport nodig:

-Voor het kopen of verkopen van een huis

-Voor het aanvragen van een hypotheek

-Voor de afwikkeling bij een echtscheiding

-Voor belastingzaken zoals onroerende zaakbelasting en overlijden

-Voor de aanvraag van een tweede hypotheek voor verbouwing

-Voor het oversluiten van uw hypotheek naar een andere bank

Deze zaken beïnvloeden een taxatie:

-Wat is actuele situatie van de woningmarkt in Alkmaar?

-Hoe is de bouwkundige constructie?

-Wat is de staat van het onderhoud?

-Wat is de constructie en welke materialen zijn gebruikt?

-Welke isolatie is aangebracht?

-Wat is de indeling?

-Hoe zit het met de voorzieningen?

-Wat is de vloer- en het grondoppervlak?

-Hoe is de ligging en de directe omgeving?

-Wat is het bestemmingsplan?

-Is er bodemverontreiniging of asbest aanwezig?

-Wat zijn de verplichtingen en rechten: erfpacht en overpad?

Meer weten?

Zoals gezegd is elke taxatie maatwerk. Er is dan ook geen standaard tarief te noemen voor de taxatie van uw woning of appartement. Wilt u daar mee over weten? Vul dan het onderstaande formulier in en verzendt deze naar Kuijs Reinder Kakes makelaars en adviseurs in Alkmaar.

Met een taxatierapport door Kuijs Reinder Kakes weet u exact wat de marktwaarde van uw woning is. De taxatie en het taxatierapport wordt altijd uitgevoerd en samengesteld door een onafhankelijke, gespecialiseerde en gecertificeerde taxateur.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een onafhankelijke en betrouwbare taxatie van uw woning of appartement laten uitvoeren? Neem via het onderstaande formulier contact op met onze makelaars in Alkmaar.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.