Huis verkopen in Alkmaar? Wij kennen de koper!

Huis verkopen in Alkmaar? Wij kennen de koper!

Huis verkopen in Alkmaar

Al het gemak bij KRK Alkmaar

Op het gebied van makelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies, hypotheekadvies en taxaties biedt Kuijs Reinder Kakes in Alkmaar en omgeving een allround service aan. Door onze kennis en ervaring op de verschillende markten weten wij u als klant uitstekend te bedienen. Al 100 jaar bouwen we aan een groot netwerk waar u van profiteert. Met onze partner Dynamis wisselen we deskundigheid en ervaringen uit.

Wij kennen de koper

Al meer dan 100 jaar ervaring

Persoonlijk contact

Dit mag u van ons verwachten

Waardebepaling

 • inspectie van uw huis: bouwkundige staat en afwerking
 • analyse bestemmingsplannen
 • analyse actuele woningmarkt
 • analyse verkoopprijs woningen bij u in de buurt

Strategie en marketing

 • bepalen van onderscheidende eigenschappen woning
 • bepalen doelgroep
 • samenstellen marketingpakket: Funda presentatie, social media, advertentie

Woningpresentatie

 • verkoopstyling en advies door stylist
 • woningfotografie door professionele fotograaf
 • woningvideo
 • virtuele tour en 3D woningfotografie
 • drone en hoogtefotografie
 • 3D plattegronden

Bezichtigingen

 • coördinatie en begeleiding bezichtigingen
 • voortgang bespreken met u als verkoper

Onderhandeling en afhandeling

 • onderhandeling door professionele NVM makelaar
 • opstellen koopovereenkomst
 • begeleiding bij notaris

Contact

Wilt u een vrijblijvende kennismaking en waardebepaling op maat? Neem dan contact op met onze makelaars in Alkmaar door te bellen met 072 555 5550 of te mailen naar alkmaar@krk.nl. Of maak gebruik van het formulier hiernaast.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

Huis verkopen in Alkmaar

Huis verkopen in Alkmaar 

U wilt graag uw huis verkopen in Alkmaar. Wonen in de regio Alkmaar is erg populair. Doordat de vraag groter is dan het aanbod lijkt de verkoop van uw huis een gemakkelijke opgave. Maar krijgt u in een oververhitte markt wel de hoogste prijs voor uw huis? En hoe zorgt u voor een soepele en juridisch waterdichte afhandeling?

Uw huis verkopen is een spannende tijd. Onze makelaars snappen dat. Daarom krijgt u van ons oprechte aandacht en eerlijk antwoord.

Als makelaar met een jarenlange ervaring in de verkoop van huizen in Alkmaar kennen we de regio op ons duimpje. Met ons grote netwerk, vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van Dynamis, vinden wij voor u de koper. Hiermee zijn wij een van de grootste spelers op het gebied van wonen.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor aan de Kanaalkade zijn onze makelaars en adviseurs werkzaam in Alkmaar en de omliggende regio. Jan de Jager heet u van harte welkom op ons kantoor:

Huis verkopen in Alkmaar

Prijzen

Uw huis hangt straks in de mooiste etalage van Alkmaar. Aan de drukke en gezellige Kanaalkade, pal aan de Alkmaarse Paardenmarkt. Maar ook zorgen wij voor een optimale, stijlvolle en moderne presentatie op Funda. U krijgt van ons kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis. Zo maakt u kennis met onze werkwijze en mogelijkheden. Wij hanteren een scherp en concurrerend makelaarstarief voor de verkoop van uw huis. Omdat bij ieder huis een eigen aanpak past krijgt u van ons een prijs op maat. Afgestemd op uw wensen.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
Kievit 55

Wij vinden Sander erg prettig in de omgang. Lekker nuchter en verstand van zaken. Heel blij dat wij hem als makelaar hebben. Vorig jaar ook het huis van onze dochter verkocht. Hij krijgt van ons een 10 met een griffel????

10 10 1
Geschreven op
Miranda Metzelaar

Vriendelijk ontvangst en goede uitleg over de woning.

9,0 10 1
Geschreven op
Monique Blok

Fijne rondleiding, alle tijd gekregen.

9,0 10 1
Geschreven op
Tan

8,0 10 1
Geschreven op
A. Appelman

10 10 1
Geschreven op
Erik Honing

Tot nu toe liep alles zeer soepel.Ook een verzoek om daags na de bezichtiging nog even kort wat te mogen opmeten ging zeer soepel en behulpzaam.Heel fijn en heel prettig.

10 10 1
Geschreven op
Magdalena Smolinska

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Ezra

9,0 10 1
Geschreven op
Leliestraat 76

Het contact met Makelaar Sven Heinsbroek is bijzonder prettig verlopen.Zijn kennis,omgaan met de situatie,sociale omgang werd zeer gewaardeerd.Bij toekomstige huizenverkoop komen wij zeker bij hem terug.

9,0 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.8 10 1 3959

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie