9132

Bekijk hier al onze nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Nieuwbouwmakelaar Kuijs Reinder Kakes

Onze nieuwbouwmakelaars en adviseurs richten zich vanuit vijf vestigingen op nieuwbouwprojecten in geheel Noord-Holland. Door ons grote netwerk en ervaring met diverse projectontwikkelaars en andere makelaars kunnen wij tevens het meest complete aanbod in nieuwbouwhuizen in Noord-Holland bieden. Kuijs Reinder Kakes verkoopt al jarenlang veel nieuwbouw en vernieuwbouw voor verschillende ontwikkelaars zoals AM, BAM, BPD, Thunnissen, HSB, Bouwbedrijf Tervoort, Bouwcombinatie, Henselmans Bouwbedrijf en Vaste Steen BV. Bekijk hieronder een greep uit de diverse nieuwbouwprojecten die veelal al zijn verkocht en gerealiseerd.

Nieuwbouwproject Vroonermeer Noord in Alkmaar

Rust, groen, waterrijk en duurzaam. Dat is Vroonermeer-Noord in Alkmaar, een nieuwbouwplan van 730 woningen in verschillende prijsklassen. Het woningaanbod is heel divers, er komen rijwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. De nieuwste wijk van Alkmaar is ideaal voor iedereen die landelijk wil wonen, maar ook dicht bij de stad.
Voor BPD hebben wij in de 1e fase 22 woningen verkocht. Een aantal maanden later is de verkoop van fase 2B gestart; een rij van vijf woningen, vier 2 onder 1 kapwoningen, vijf vrijstaande huizen en vier kavels.

De laatste fase voor BPD is eind 2018/begin 2019 verkocht, dit ging om 2 kavels en 57 woningen in verschillende types.

6671

Nieuwbouwplan Vroonermeer Noord in Alkmaar

Duurzaam

Rust, groen en waterrijk

730 woningen

in verschillende prijsklassen

Landelijk wonen

Maar ook dicht bij de stad

6672
Een wijk met veel groen, veel water en veel keus
6673

Nieuwbouwproject Koningshoek in Alkmaar

Aan de Koningsweg in Alkmaar zijn 8 appartementen gerealiseerd. Midden in hartje centrum, maar toch op een relatief rustige plek. Deze stadwoningen liggen op loop- en fietsafstand van de vele voorzieningen die de stad Alkmaar e.o. te bieden heeft.
De appartementen hebben wij binnen zeer korte tijd verkocht voor Vaste Steen ontwikkeling.

6674

Koningshoek in Alkmaar

Alkmaar

midden in het bruisende centrum

8

woningen

Lage lasten

door optimale isolatie

6675
Midden in hartje centrum, maar toch op een relatief rustige plek.
6676

Nieuwbouwproject Het Turfschip in Alkmaar

Plan Het Turfschip is het laatste deel van de grote wijk De Schelphoek, een prachtige historische locatie, direct naast de oude binnenstad van Alkmaar. Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, verdeeld in drie varianten.
Aan de kant van de Korte Vondelstraat zal een prachtig appartementencomplex met 35 zeer royale appartementen gerealiseerd worden. In het midden komen 20 typisch Alkmaarse huizen met daarachter een complex waar totaal 22 appartementen komen.
Met dit laatste plan is De Schelphoek compleet. De woningen zijn ontwikkeld en worden gebouwd door Tervoort en van der Gragt.

6677

Het Turfschip, Alkmaar

20

gezinswoningen

22

stoere appartementen

35

zeer royale appartementen

6678
Op een van de mooiste locaties in Alkmaar
6679

Nieuwbouwproject De Waterman in Alkmaar

Het nieuwbouwporject De Waterman bestaat uit 15 eengezinswoningen in het plan De Schelphoek in Alkmaar. Dit binnenstedelijke plan is ontwikkeld door De Eendragt CV (Tervoort en Van der Gragt). In januari 2017 hebben wij het laatste bouwnummer verkocht namens Tegro ontwikkeling. De prachtige herenhuizen type Waterman hebben een unieke indeling met in totaal 4 woonlagen en zijn ontworpen door het Alkmaarse architectenbureau Kerssens de Ruiter. In het ontwerp is er bewust gekozen voor een combinatie tussen oud en nieuws. Een authentiek Alkmaars puntdak met moderne panoramavenesters. Een klassieke rode gevelsteen, maar volop afwisseling in de tinten van het metselwerk. Het totale woonoppervlak bedraagt zo’n 150m² gbo. Alle tuinen liggen nagenoeg pal op het zuiden en heerlijk aan de Baansingel. De bouw is gerealiseerd door T&G Bouwcombinatie bv.

6516

De Waterman, Alkmaar

15

eengezinswoningen

2017

verkocht

Locatie

Schelphoek, Alkmaar

6520
Architectuur met een vrolijke knipoog naar het verleden, waarin deze statige grachtenpanden eeuwenlang de waterkant sierden.
6519

Nieuwbouwproject De Witte Olifant in Zaandam - nog te koop!

De Witte Olifant Zaandam komt op een historische plek. Vroeger was hier onder andere Koek- en beschuitfabriek Hille gevestigd en verfgroothandel Mooij Verf. Het nieuwe ontwerp verwijst dan ook naar het oude, beeldbepalende gebouw van Mooij. Zo komen de kenmerkende driedeling in de gevel en de bekende twee ‘torentjes’ terug in het ontwerp. Een eerbetoon aan de industriële geschiedenis van deze plek.

Maar waarom heet het De Witte Olifant? Nou, die stond op de witte verpakking van de rollen beschuit van Hille. De Witte Olifant Zaandam refereert naar het roemrijke verleden van deze plek.

De Witte Olifant is een ontwikkeling van Frisoplan.

Bekijk hier de beschikbare bouwnumers.

6522

De Witte Olifant, Zaandam

9

Kadewoningen

6

Appartementen

2

Penthouses

6523
Van werken naar wonen aan de Zaan
6525

Nieuwbouwproject Groenhout in Zaandam

De nieuwbouw woningen in Groenhout te Zaandam zijn anders dan anders. Iedere woning heeft zijn eigen gezicht. Natuurlijk is er op de begane grond een ruime woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en u kunt rustig nadenken over welke bestemming u aan de zolder wilt geven, maar wie straks door de smalle straten van Groenhout loopt, kan het niet ontgaan dat vrijwel iedere woning zich onderscheidt door kleur en materiaalgebruik en gevelindeling.

Iedere woning in Groenhout Zaandam heeft een houten uitstraling. Letterlijk, op de voor of achtergevel zijn houten platen aangebracht die daarmee een verbinding maken met de traditionele bouw. Fijn om te weten, de (geperste) houten platen zijn karakteristiek en onderhoudsarm. En niet allemaal groen.

6526

Groenhout, Zaandam

31

Eengezinswoningen

28

twee- onder- één-kappers

6527
Groenhout Zaandam is wonen op de rand van stad en land.
6528

Nieuwbouwproject Romanov in Zaandam - nog te koop!

Midden in het spraakmakende stadshart van Zaandam komt woongebouw Romanov. Opnieuw een eyecatcher waarvan de architectuur geïnspireerd is op de Zaanse huisjes. Wie hier één van de 17 luxe appartementen, het penthouse of één van de 7 studio’s koopt of heeft gekocht, heeft iets heel bijzonders in handen. Stap in het bruisende leven en geniet van alles wat het Zaanse centrum u te bieden heeft.

Romanov is een ontwikkeling van HSB Bouw.

6529

Romanov, Zaandam

7

Studio's

17

Appartementen

1

Penthouse

6530
Veilig en comfortabel wonen in Romanov.
6532

Nieuwbouwproject Thuis aan de Zaan in Zaandam

Op een steenworp afstand van onze hoofdstad ligt Zaandam, een prachtige stad die wordt doorsneden door de rivier De Zaan. Aan de oostzijde van deze rivier aan de Bleekersstraat, op de plaats waar vroeger een scheepswerf was gevestigd, wordt Thuis aan de Zaan gerealiseerd: 26 nieuwbouwwoningen in Jaren ’30, Moderne en Zaanse architectuurstijl. Op deze unieke locatie van Thuis aan de Zaan, genesteld tussen de onlangs vernieuwde buurt het Vissershop en de Prins Hendrikbuurt, ben je verbonden met de stad Zaandam en geniet je tegelijkertijd van de rust en vrijheid van wonen aan het water.

Zin in een bezoek aan een grotere stad? Geen probleem: in een mum van tijd sta je in de binnenstad van Amsterdam. Dat is Thuis aan de Zaan: wonen op een unieke en rustige locatie, maar met alle gemakken van de (grote) stad dichtbij!

Thuis aan de Zaan is een ontwikkeling van BAM Wonen.

6535

Thuis aan de Zaan, Zaandam

19

Eengezinswoningen in Jaren ’30 architectuur

3

Kadewoningen in Moderne architectuur

4

Woningen in de typische Zaanse architectuurstijl

6537
Wonen op een historische lokatie aan de Zaan.
6538

Nieuwbouwproject De Nieuwe Haven in Zaandam

De Nieuwe Haven Zaandam staat bekend als een gezellige volksbuurt. Met vooroorlogse laagbouw aan het water. Er wonen als vanouds meerdere generaties van een familie dicht bij elkaar. Kleinkinderen lopen zo naar hun opa en oma aan de overkant. De buurt vormt daardoor een hechte gemeenschap met een grote mate van saamhorigheid.

Heerlijk winkelen, uitgaan, naar de bioscoop of lekker uit eten. Vanaf je woning in De Nieuwe Haven Zaandam fiets je binnen tien minuten naar de gezellige binnenstad. Het stadshart mag zich zelfs tot finalist Beste Binnenstad van Nederland 2015 noemen. Het Zaantheater, de Monetroute en het Czaar Peterhuisje: ook op cultureel gebied is er veel te ontdekken in Zaandam.

De Nieuwe Haven is een ontwikkeling van Van Wijnen.

6540

De Nieuwe Haven, Zaandam

35

Woningen

3

Driekamerwoningen

32

Vierkamerwoningen

6541
Het karakteristieke gevelbeeld van de voormalige woningen is ook af te lezen uit de nieuwe invulling.
6543

Nieuwbouwproject De Molenaer in Westzaan

In misschien wel een van de mooiste dorpen van Nederland, het pittoreske Westzaan, ligt het nieuwbouwplan De Molenaer. Schitterende woningen en appartementen, midden in het karakteristieke Zaanse veenweidegebied en omgeven door water.

De woningen passen volledig binnen de historische context van de Zaanstreek, met puntdaken, traditionele Zaanse kleuren en gebruik van hout aan de buitenzijde. De wijk doet denken aan het verleden, maar de voorzieningen in de woningen en de materialen zijn modern, luxe en van hoogwaardige kwaliteit. Overal rondom De Molenaer is water en heel veel groen. Je woont dus landelijk, maar tegelijk dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt om prettig te kunnen leven.

6544

De Molenaer, Westzaan

2

Vrijstaande woningen

6

Tweekappers

3

half vrijstaande woningen

6546
Luxe woningen aan het water in Westzaan.
6547

Nieuwbouwproject Elzenstaete in Amsterdam

Het project Elzenstaete is een nieuwbouwcomplex aan de B. Merkelbachsingel in Amsterdam Noord, het groenste stadsdeel van Amsterdam.
Start de dag met prachtige vergezichten en een mooie zonsopkomst door een van de mooie raampartijen van de woning. Ieder appartement
beschikt over een royale buitenruimte of zelfs een riant dakterraswaar u kunt genieten van het fraaie uitzicht op de singel en de groene omgeving.
6548

Elzenstaete, Amsterdam

36

lichte en ruime huurappartementen

4

Appartementen met dakterras

1

Appartement met balkon en dakterras

6549
Stijlvol wonen aan de Singel.
6550

Nieuwbouwproject Kaaspakhuis Houttil in Alkmaar

Een bijzonder rijksmonument met een authentieke uitstraling en een rijke geschiedenis. Dat zijn de acht nieuw gebouwde appartementen in het appartementencomplex Kaaspakhuis Houttil in hartje Alkmaar. De historische elementen van Art Nouveau bouwstijl uit het begin van de twintigste eeuw bleven intact in dit voormalige Kaaspakhuis. Zo ziet u bijvoorbeeld de houten balken nog lopen door de appartementen. Hierdoor proeft u de authentieke sfeer van weleer. Tegelijkertijd woont u in een luxe en moderne woning, welke u van alle gemakken kan voorzien. De grote ramen en het dakterras op de bovenste etage bieden een verpletterend uitzicht over de stad bruisende stad Alkmaar.

  • Bijzonder Rijksmonument
  • Appartementen met woonoppervlakte variërend van 78m2 t/m 87m2
  • Hoogwaardige afwerking met vloer verwarming
  • Lift aanwezig
  • Hoge plafonds
  • Twee dakterrassen

Kaaspakhuis Houttil is een ontwikkeling van Vaste Steen BV.

6551

Kaaspakhuis, Alkmaar

8

appartementen in het centrum

1905

bouw voormalig Kaaspakhuis

2017

zijn alle appartementen verkocht

6552
Wonen naast de beroemde Waagtoren en het Waagplein.
6553

Nieuwbouwproject Zevenloo in Heiloo

Het schitterende dorp Heiloo, gelegen in Noord-Kennemerland (Noord-Holland), ligt direct onder de stad Alkmaar. Deze 8 luxe appartementen uit het nieuwbouwproject Zevenloo worden gerealiseerd op de hoek van de Kennemerstraatweg en Zevenhuizerlaan. Het nieuwbouwcomplex zal van alle gemakken voorzien zijn. Zo is er een lift aanwezig en hebben alle woningen een eigen dakterras, tuin of balkon. Samen met de luxueuze afwerking zorgt dit voor prettig wonen!

Kaaspakhuis Houttil is een ontwikkeling van Vaste Steen BV.

6555

Zevenloo, Heiloo

8

luxe appartementen

15 minuten

fietsen naar het strand

6557
Door de ruime en open opzet van de appartementen, krijgt u een zeer ruimtelijk gevoel.
6559

Nieuwbouwproject Wonen in de Fortuin Krommenie

Op het terrein van de voormalige Fortuinschool in Krommenie wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd in de populaire jaren-30 stijl met een diversiteit aan woningen en levensloopbestendige appartementen.

De variatie in woningtypen, de opvallend groene uitstraling en de karakteristieke bouwstijl creëren een verrassende compositie en een aansprekende woonbeleving, die moeiteloos aansluit bij het waterrijk en natuurlijke karakter van de omgeving. De wijk wordt ruim van opzet, kindvriendelijk en genoeg parkeerruimte.

is ontwikkeld volgens het concept “Ruimte Geven” van de Gemeente Zaanstad. In samenspraak met de buurt heeft Thunnissen een plan ontwikkelt, waarbij natuurlijk rekening is gehouden met de aansluiting bij de inrichting en bebouwing van de huidige wijk. Het plan voor de Fortuinlocatie omvat de realisatie van 79 woningen; 6 twee-onder-één-kapwoningen, 8 riante herenhuizen, 11 appartementen voor o.a. senioren in diverse afmetingen en 54 gevarieerde eengezinswoningen voor het middensegment.

Wonen in de Fortuin is een ontwikkeling van Thunissen.

6560

Wonen in de Fortuin, Krommenie

60

eengezinswoningen waaronder 6 twee-onder-één-kap

8

riante herenhuizen

11

appartementen

6561
Dit unieke project krijgt een opvallend groene, waterrijke uitstraling en een geheel eigen identiteit.
6562

Nieuwbouwproject Waldijk in Uitgeest

Aan de rand van het Noord-Hollandse Uitgeest ligt het nieuwbouwproject ‘Waldijk’. Aan het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, dus een waterrijke omgeving en centrale ligging tussen diverse grotere steden. Wonen in Waldijk voelt als thuiskomen.

Waldijk is een ontwikkeling van BPD.

6563

Waldijk, Uitgeest

6564
Stijlvol wonen aan ‘t water.
6565

Nieuwbouwproject Varne Buiten in Heiloo

Het nieuwbouwplan Varne Buiten wordt een wijk voor jong en oud. Het project in Heiloo wordt gerealiseerd in verschillende fases. Een autoluwe omgeving, omringd door prachtige natuur, dichtbij het strand en de duinen. Varne Buiten is een kleinschalige woonbuurt met circa 220 woningen in een fraaie, traditionele stijl. Varne Buiten staat voor ‘landstedelijk’ wonen: in het groen, maar met alle voorzieningen dichtbij zoals het gezellige dorpscentrum, winkelcentrum ’t Loo, het NS-station, buitenzwembad Het Baafje en de golfbaan.

Varne Buiten is een ontwikkeling van BPD.

6566

Varne Buiten, Heiloo

220

koopappartementen

15 minuten

fietsen naar het strand

6567
Wonen op ’t mooiste plekje van Heiloo.
6568

Verhuurproject de Zaag in Zaandam

In Inverdan-West is de verhuur van nieuwbouwwoningen inmiddels gestart!
Ter hoogte van het NS station Zaandam is een heel nieuwe buurt verrezen: De Zaag. Geheel passend in de stadsvernieuwing en met de blik op de toekomst. Alle 72 woningen beschikken over een eigen buitenruimte. De eengezinswoningen, 34 in totaal, hebben allemaal een tuin met aparte berging. De gebruiksoppervlakten variëren van 93 tot maar liefst een riante 126 vierkante meter.
De tweekamerappartementen met een gelijkvloerse indeling zijn verdeeld over de begane grond en hebben een eigen terras. Het speelse ontwerp van de verdiepingen staat maisonnettes toe, met twee, drie, vier of zelfs vijf kamers, verdeeld over twee of meer woonlagen. Deze woningen beschikken over balkons.

Dit project hebben wij verhuurd voor STUWORLD.

6712

De Zaag, Zaandam

Nieuwbouwappartement

of eengezinswoning

26

beschikbare bouwnummers

3

woningtypes

6713

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.