Reeds verkochte nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Reeds verkochte nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Vroonermeer Noord in Alkmaar

Rust, groen, waterrijk en duurzaam. Dat is Vroonermeer-Noord in Alkmaar, een nieuwbouwplan van 730 woningen in verschillende prijsklassen. Het woningaanbod is heel divers, er komen rijwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. De nieuwste wijk van Alkmaar is ideaal voor iedereen die landelijk wil wonen, maar ook dicht bij de stad.
Voor BPD hebben wij in de 1e fase 22 woningen verkocht. Een aantal maanden later is de verkoop van fase 2B gestart; een rij van vijf woningen, vier 2 onder 1 kapwoningen, vijf vrijstaande huizen en vier kavels.

De laatste fase voor BPD is eind 2018/begin 2019 verkocht, dit ging om 2 kavels en 57 woningen in verschillende types.

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Nieuwbouwproject Koningshoek in Alkmaar

Aan de Koningsweg in Alkmaar zijn 8 appartementen gerealiseerd. Midden in hartje centrum, maar toch op een relatief rustige plek. Deze stadwoningen liggen op loop- en fietsafstand van de vele voorzieningen die de stad Alkmaar e.o. te bieden heeft.
De appartementen hebben wij binnen zeer korte tijd verkocht voor Vaste Steen ontwikkeling.

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Het Turfschip in Alkmaar

Plan Het Turfschip is het laatste deel van de grote wijk De Schelphoek, een prachtige historische locatie, direct naast de oude binnenstad van Alkmaar. Het Turfschip telt maar liefst 77 nieuwe woningen, verdeeld in drie varianten.
Aan de kant van de Korte Vondelstraat zal een prachtig appartementencomplex met 35 zeer royale appartementen gerealiseerd worden. In het midden komen 20 typisch Alkmaarse huizen met daarachter een complex waar totaal 22 appartementen komen.
Met dit laatste plan is De Schelphoek compleet. De woningen zijn ontwikkeld en worden gebouwd door Tervoort en van der Gragt.

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

De Waterman in Alkmaar

Het nieuwbouwporject De Waterman bestaat uit 15 eengezinswoningen in het plan De Schelphoek in Alkmaar. Dit binnenstedelijke plan is ontwikkeld door De Eendragt CV (Tervoort en Van der Gragt). In januari 2017 hebben wij het laatste bouwnummer verkocht namens Tegro ontwikkeling. De prachtige herenhuizen type Waterman hebben een unieke indeling met in totaal 4 woonlagen en zijn ontworpen door het Alkmaarse architectenbureau Kerssens de Ruiter. In het ontwerp is er bewust gekozen voor een combinatie tussen oud en nieuws. Een authentiek Alkmaars puntdak met moderne panoramavenesters. Een klassieke rode gevelsteen, maar volop afwisseling in de tinten van het metselwerk. Het totale woonoppervlak bedraagt zo’n 150m² gbo. Alle tuinen liggen nagenoeg pal op het zuiden en heerlijk aan de Baansingel. De bouw is gerealiseerd door T&G Bouwcombinatie bv.

"Architectuur met een vrolijke knipoog naar het verleden, waarin deze statige grachtenpanden eeuwenlang de waterkant sierden."

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Kaaspakhuis Houttil in Alkmaar

Een bijzonder rijksmonument met een authentieke uitstraling en een rijke geschiedenis. Dat zijn de acht nieuw gebouwde appartementen in het appartementencomplex Kaaspakhuis Houttil in hartje Alkmaar. De historische elementen van Art Nouveau bouwstijl uit het begin van de twintigste eeuw bleven intact in dit voormalige Kaaspakhuis. Zo ziet u bijvoorbeeld de houten balken nog lopen door de appartementen. Hierdoor proeft u de authentieke sfeer van weleer. Tegelijkertijd woont u in een luxe en moderne woning, welke u van alle gemakken kan voorzien. De grote ramen en het dakterras op de bovenste etage bieden een verpletterend uitzicht over de stad bruisende stad Alkmaar.

Kaaspakhuis Houttil is een ontwikkeling van Vaste Steen BV.

  • Bijzonder Rijksmonument
  • Appartementen met woonoppervlakte variërend van 78m2 t/m 87m2
  • Hoogwaardige afwerking met vloer verwarming
  • Lift aanwezig
  • Hoge plafonds
  • Twee dakterrassen
Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Zevenloo in Heiloo

Het schitterende dorp Heiloo, gelegen in Noord-Kennemerland (Noord-Holland), ligt direct onder de stad Alkmaar. Deze 8 luxe appartementen uit het nieuwbouwproject Zevenloo worden gerealiseerd op de hoek van de Kennemerstraatweg en Zevenhuizerlaan. Het nieuwbouwcomplex zal van alle gemakken voorzien zijn. Zo is er een lift aanwezig en hebben alle woningen een eigen dakterras, tuin of balkon. Samen met de luxueuze afwerking zorgt dit voor prettig wonen!

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Waldijk in Uitgeest

Aan de rand van het Noord-Hollandse Uitgeest ligt het nieuwbouwproject ‘Waldijk’. Aan het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, dus een waterrijke omgeving en centrale ligging tussen diverse grotere steden. Wonen in Waldijk voelt als thuiskomen.

Waldijk is een ontwikkeling van BPD.

"Stijlvol wonen aan ‘t water."

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Varne Buiten in Heiloo

Het nieuwbouwplan Varne Buiten wordt een wijk voor jong en oud. Het project in Heiloo wordt gerealiseerd in verschillende fases. Een autoluwe omgeving, omringd door prachtige natuur, dichtbij het strand en de duinen. Varne Buiten is een kleinschalige woonbuurt met circa 220 woningen in een fraaie, traditionele stijl. Varne Buiten staat voor ‘landstedelijk’ wonen: in het groen, maar met alle voorzieningen dichtbij zoals het gezellige dorpscentrum, winkelcentrum ’t Loo, het NS-station, buitenzwembad Het Baafje en de golfbaan.

Varne Buiten is een ontwikkeling van BPD.

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Elzenstaete in Amsterdam

Het project Elzenstaete is een nieuwbouwcomplex aan de B. Merkelbachsingel in Amsterdam Noord, het groenste stadsdeel van Amsterdam. Start de dag met prachtige vergezichten en een mooie zonsopkomst door een van de mooie raampartijen van de woning. Ieder appartement beschikt over een royale buitenruimte of zelfs een riant dakterraswaar u kunt genieten van het fraaie uitzicht op de singel en de groene omgeving.

"Stijlvol wonen aan de Singel."

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

De Witte Olifant in Zaandam

De Witte Olifant Zaandam komt op een historische plek. Vroeger was hier onder andere Koek- en beschuitfabriek Hille gevestigd en verfgroothandel Mooij Verf. Het nieuwe ontwerp verwijst dan ook naar het oude, beeldbepalende gebouw van Mooij. Zo komen de kenmerkende driedeling in de gevel en de bekende twee ‘torentjes’ terug in het ontwerp. Een eerbetoon aan de industriële geschiedenis van deze plek. Maar waarom heet het De Witte Olifant? Nou, die stond op de witte verpakking van de rollen beschuit van Hille. De Witte Olifant Zaandam refereert naar het roemrijke verleden van deze plek.

De Witte Olifant is een ontwikkeling van Frisoplan.

"Van werken naar wonen aan de Zaan."

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Groenhout in Zaandam

De nieuwbouw woningen in Groenhout te Zaandam zijn anders dan anders. Iedere woning heeft zijn eigen gezicht. Natuurlijk is er op de begane grond een ruime woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en u kunt rustig nadenken over welke bestemming u aan de zolder wilt geven, maar wie straks door de smalle straten van Groenhout loopt, kan het niet ontgaan dat vrijwel iedere woning zich onderscheidt door kleur en materiaalgebruik en gevelindeling. Iedere woning in Groenhout Zaandam heeft een houten uitstraling. Letterlijk, op de voor of achtergevel zijn houten platen aangebracht die daarmee een verbinding maken met de traditionele bouw. Fijn om te weten, de (geperste) houten platen zijn karakteristiek en onderhoudsarm. En niet allemaal groen.

"Groenhout Zaandam is wonen op de rand van stad en land."

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Romanov in Zaandam

Midden in het spraakmakende stadshart van Zaandam komt woongebouw Romanov. Opnieuw een eyecatcher waarvan de architectuur geïnspireerd is op de Zaanse huisjes. Wie hier één van de 17 luxe appartementen, het penthouse of één van de 7 studio’s koopt of heeft gekocht, heeft iets heel bijzonders in handen. Stap in het bruisende leven en geniet van alles wat het Zaanse centrum u te bieden heeft.

Romanov is een ontwikkeling van HSB Bouw.

"Veilig en comfortabel wonen in Romanov."

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Thuis aan de Zaan in Zaandam

Op een steenworp afstand van onze hoofdstad ligt Zaandam, een prachtige stad die wordt doorsneden door de rivier De Zaan. Aan de oostzijde van deze rivier aan de Bleekersstraat, op de plaats waar vroeger een scheepswerf was gevestigd, wordt Thuis aan de Zaan gerealiseerd: 26 nieuwbouwwoningen in Jaren ’30, Moderne en Zaanse architectuurstijl. Op deze unieke locatie van Thuis aan de Zaan, genesteld tussen de onlangs vernieuwde buurt het Vissershop en de Prins Hendrikbuurt, ben je verbonden met de stad Zaandam en geniet je tegelijkertijd van de rust en vrijheid van wonen aan het water. Zin in een bezoek aan een grotere stad? Geen probleem: in een mum van tijd sta je in de binnenstad van Amsterdam. Dat is Thuis aan de Zaan: wonen op een unieke en rustige locatie, maar met alle gemakken van de (grote) stad dichtbij!

Thuis aan de Zaan is een ontwikkeling van BAM Wonen.

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

De Nieuwe Haven in Zaandam

De Nieuwe Haven Zaandam staat bekend als een gezellige volksbuurt. Met vooroorlogse laagbouw aan het water. Er wonen als vanouds meerdere generaties van een familie dicht bij elkaar. Kleinkinderen lopen zo naar hun opa en oma aan de overkant. De buurt vormt daardoor een hechte gemeenschap met een grote mate van saamhorigheid.

Heerlijk winkelen, uitgaan, naar de bioscoop of lekker uit eten. Vanaf je woning in De Nieuwe Haven Zaandam fiets je binnen tien minuten naar de gezellige binnenstad. Het stadshart mag zich zelfs tot finalist Beste Binnenstad van Nederland 2015 noemen. Het Zaantheater, de Monetroute en het Czaar Peterhuisje: ook op cultureel gebied is er veel te ontdekken in Zaandam.

De Nieuwe Haven is een ontwikkeling van Van Wijnen.

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

De Molenaer in Westzaan

In misschien wel een van de mooiste dorpen van Nederland, het pittoreske Westzaan, ligt het nieuwbouwplan De Molenaer. Schitterende woningen en appartementen, midden in het karakteristieke Zaanse veenweidegebied en omgeven door water.

De woningen passen volledig binnen de historische context van de Zaanstreek, met puntdaken, traditionele Zaanse kleuren en gebruik van hout aan de buitenzijde. De wijk doet denken aan het verleden, maar de voorzieningen in de woningen en de materialen zijn modern, luxe en van hoogwaardige kwaliteit. Overal rondom De Molenaer is water en heel veel groen. Je woont dus landelijk, maar tegelijk dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt om prettig te kunnen leven.

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

Wonen in de Fortuin Krommenie

Op het terrein van de voormalige Fortuinschool in Krommenie wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd in de populaire jaren-30 stijl met een diversiteit aan woningen en levensloopbestendige appartementen.

De variatie in woningtypen, de opvallend groene uitstraling en de karakteristieke bouwstijl creëren een verrassende compositie en een aansprekende woonbeleving, die moeiteloos aansluit bij het waterrijk en natuurlijke karakter van de omgeving. De wijk wordt ruim van opzet, kindvriendelijk en genoeg parkeerruimte.

is ontwikkeld volgens het concept “Ruimte Geven” van de Gemeente Zaanstad. In samenspraak met de buurt heeft Thunnissen een plan ontwikkelt, waarbij natuurlijk rekening is gehouden met de aansluiting bij de inrichting en bebouwing van de huidige wijk. Het plan voor de Fortuinlocatie omvat de realisatie van 79 woningen; 6 twee-onder-één-kapwoningen, 8 riante herenhuizen, 11 appartementen voor o.a. senioren in diverse afmetingen en 54 gevarieerde eengezinswoningen voor het middensegment.

Wonen in de Fortuin is een ontwikkeling van Thunissen.

Overzicht van alle nieuwbouwprojecten in Noord-Holland

De Zaag in Zaandam

Ter hoogte van het NS station Zaandam is een heel nieuwe buurt verrezen: De Zaag. Geheel passend in de stadsvernieuwing en met de blik op de toekomst. Alle 72 woningen beschikken over een eigen buitenruimte. De eengezinswoningen, 34 in totaal, hebben allemaal een tuin met aparte berging. De gebruiksoppervlakten variëren van 93 tot maar liefst een riante 126 vierkante meter. De tweekamerappartementen met een gelijkvloerse indeling zijn verdeeld over de begane grond en hebben een eigen terras. Het speelse ontwerp van de verdiepingen staat maisonnettes toe, met twee, drie, vier of zelfs vijf kamers, verdeeld over twee of meer woonlagen. Deze woningen beschikken over balkons.

Dit project hebben wij verhuurd voor STUWORLD.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie