John de Smit

John de Smit

Verzekeringsadviseur

"Verzeker alleen die risico’s die je financieel niet kan dragen."

Over mij

Sinds 2015 werk ik bij KRK Verzekeren en hou mij voornamelijk bezig met de advisering van de particuliere relaties op het gebied van schadeverzekeringen, nabestaande voorzieningen, beleggen en pensioenen. Persoonlijk contact vind ik belangrijk bij het inventariseren van de wensen en middelen van mijn relaties.

Krijg ik later nog AOW? Word ook mijn pensioen gekort? Tot welke leeftijd moet ik blijven werken en hoe haal ik meer rendement uit mijn spaargeld? Dat zijn de vragen die mijn relaties bezighouden en waar ik de antwoorden op vind. 

Steeds op zoek naar de beste oplossing en de verwachtingen van relaties het liefst overtreffen, maakt dat dit werk na 25 jaar nog steeds uitdagend is.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie