Huis verkopen in Krommenie -  40229

Huis verkopen in Krommenie

U besluit om uw appartement of huis in omgeving Krommenie te verkopen. Omdat veel mensen uit het dure Amsterdam wegtrekken en de rest van Noord-Holland ontdekken, wordt wonen in de Zaanstreek steeds populairder. Door deze doorzettende trend stijgt de vraag en daalt het aanbod. Daardoor lijkt het verkopen van uw woning in de Zaanstreek een eitje. Maar u wilt natuurlijk wel maximaal meeprofiteren van de aantrekkende huizenmarkt. Hoe krijgt u de hoogste prijs? En hoe omzeilt u juridische valkuilen? Als gerenommeerde verkoopmakelaar in de Zaanstreek helpen wij u graag op weg.

KRK makelaars in Krommenie heeft uitsluitend gedreven en ervaren makelaars in dienst voor wie de lokale huizenmarkt in de Zaanstreek geen geheimen kent. Daardoor kunnen wij u gedegen adviseren en begeleiden bij de verkoop van uw appartement of huis

Uw woning verkopen? Neem contact op!

Huis verkopen in Krommenie

Maak kennis met KRK

U bent van harte welkom in ons kantoor aan de Provincialeweg 1 te Krommenie. Hier maakt u kennis met ons team van NVM woningmarkt- en nieuwbouwmakelaars, verzekering- en hypotheekadviseurs. Kuijs Reinder Kakes is met vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van het landelijke Dynamis-netwerk een van de belangrijkste adviseurs op het gebied van wonen.

De woningmarkt in de Zaanstreek verandert continu nu de regio steeds meer in trek is. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er speelt. Van dag tot dag. Bij ons krijgt u kosteloos en geheel vrijblijvend een waardebepaling. Zo weet u wat de actuele marktwaarde van uw huis is. Wij leveren altijd maatwerk tegen het tarief dat past bij uw situatie. Over het algemeen rekenen wij een makelaarscourtage dat ligt tussen de 1% en 2%.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen in Krommenie

Vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen doen wij grondig vooronderzoek. Onze makelaars kijken hiervoor o.a. naar de bouwkundige staat en afwerking van uw huis of appartement, de sfeer en indeling van uw woning en naar de verkooptijd en vraagprijzen van (recent) verkochte woningen in uw wijk. Natuurlijk spelen de trends en ontwikkelingen in de lokale en landelijke huizenmarkt ook een belangrijke rol.

Huis verkopen in Krommenie

Uw huis op de juiste manier in de markt

Uw huis vraagt om een unieke aanpak. Kuijs Reinder Kakes kijkt daarom naar de onderscheidende eigenschappen van uw huis en stelt de doelgroep vast. Dat vormt de basis voor onze verkoopstrategie. Op basis daarvan kiezen we de juiste middelen voor een optimale presentatie van uw woning.

Huis verkopen in Krommenie

Woningpresentatie

We hebben maar één kans op een eerste indruk. Daarom werken onze makelaars samen met professionele woningfotografen, stylisten en marketingbureaus. Alle moderne presentatiemogelijkheden zoals video’s, virtuele tours en interactieve plattegronden hebben we voor u tot onze beschikking om uw woning op een onderscheidende manier te plaatsen op Funda, social media en onze eigen website.

Huis verkopen in Krommenie

Bezichtigingen en communicatie

Bezichtigingen zijn geen vluchtige bezoeken. We nemen voor iedere bezichtiging uitgebreid de tijd. Uzelf kunt de voortgang van de verkoop 24/7 bekijken via ons digitale dashboard. Natuurlijk houden we ook persoonlijk op de hoogte. U mag rekenen op onze aandacht. U weet waar u aan toe bent.

Huis verkopen in Krommenie

Contact

Maak door het invullen van bovenstaande formulier een afspraak voor een waardebepaling van uw woning. Voor overige vragen kunt u onze makelaars in Krommenie op telefoonnummer: 075 612 6400 of via krommenie@krk.nl. Stel uw vraag of we bellen u terug als u dat vraagt via het onderstaande formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie