Huis verkopen in Krommenie -  40229

Huis verkopen in Krommenie

U besluit om uw appartement of huis in omgeving Krommenie te verkopen. Omdat veel mensen uit het dure Amsterdam wegtrekken en de rest van Noord-Holland ontdekken, wordt wonen in de Zaanstreek steeds populairder. Door deze doorzettende trend stijgt de vraag en daalt het aanbod. Daardoor lijkt het verkopen van uw woning in de Zaanstreek een eitje. Maar u wilt natuurlijk wel maximaal meeprofiteren van de aantrekkende huizenmarkt. Hoe krijgt u de hoogste prijs? En hoe omzeilt u juridische valkuilen? Als gerenommeerde verkoopmakelaar in de Zaanstreek helpen wij u graag op weg.

KRK makelaars in Krommenie heeft uitsluitend gedreven en ervaren makelaars in dienst voor wie de lokale huizenmarkt in de Zaanstreek geen geheimen kent. Daardoor kunnen wij u gedegen adviseren en begeleiden bij de verkoop van uw appartement of huis

Uw woning verkopen? Neem contact op!

Huis verkopen in Krommenie

Maak kennis met KRK

U bent van harte welkom in ons kantoor aan de Provincialeweg 1 te Krommenie. Hier maakt u kennis met ons team van NVM woningmarkt- en nieuwbouwmakelaars, verzekering- en hypotheekadviseurs. Kuijs Reinder Kakes is met vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van het landelijke Dynamis-netwerk een van de belangrijkste adviseurs op het gebied van wonen.

De woningmarkt in de Zaanstreek verandert continu nu de regio steeds meer in trek is. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er speelt. Van dag tot dag. Bij ons krijgt u kosteloos en geheel vrijblijvend een waardebepaling. Zo weet u wat de actuele marktwaarde van uw huis is. Wij leveren altijd maatwerk tegen het tarief dat past bij uw situatie. Over het algemeen rekenen wij een makelaarscourtage dat ligt tussen de 1% en 2%.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen in Krommenie

Grondig vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen, doen onze makelaars nauwkeurig onderzoek naar uw woning. Onze makelaars kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de bouwkundige staat, maar analyseren ook wie de doelgroep is en welke vergelijkbare woningen in de buurt verkocht zijn.

Huis verkopen in Krommenie

De markt in

Elk huis is uniek. Net zoals uw wensen en belangen. Daar passen wij onze dienstverlening op aan. De onderscheidende kenmerken van uw woning zijn maatgevend in het verkoopproces. Met deze informatie en grondige kennis van de doelgroep stippelt KRK de beste verkoopstrategie uit om uw huis in Noord-Holland in de markt te zetten.

Huis verkopen in Krommenie

Marketing en bezichtigen

De eerste indruk blijft hangen. Dus zorgt KRK Makelaardij ervoor dat de woningpresentatie perfect is. Binnen ons netwerk hebben wij mensen die daarvoor zorgen, zoals een woningfotograaf en -styliste.

De tweede indruk is de tijd die uw makelaar neemt voor de bezichtigers. We houden u na de bezichtiging op de hoogte. Of u controleert zelf de voortgang via het digitale dashboard waarvan u inloggegevens krijgt.

Huis verkopen in Krommenie

Contact

Maak door het invullen van bovenstaande formulier een afspraak voor een waardebepaling van uw woning. Voor overige vragen kunt u onze makelaars in Krommenie op telefoonnummer: 075 612 6400 of via krommenie@krk.nl. Stel uw vraag of we bellen u terug als u dat vraagt via het onderstaande formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie