Wibautstraat 22 , 1091 GM, Amsterdam

  • A
€ 295 p/m² p.j.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Direct in gebruik te nemen representatieve kantoorruimte op een uitstekende zichtlocatie met een front van maar liefst 15 meter aan de Wibautstraat in stadsdeel Oost. De buurt is voorzien van sportscholen, supermarkten en diverse horeca gelegenheden. In de nabije...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 342 m²

Direct in gebruik te nemen representatieve kantoorruimte op een uitstekende zichtlocatie met een front van maar liefst 15 meter aan de Wibautstraat in stadsdeel Oost. De buurt is voorzien van sportscholen, supermarkten en diverse horeca gelegenheden. In de nabije omgeving bevindt zich een Decathlon, Bagels & Beans, Loetje en de hogeschool van Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN:
- Uitstekende zichtlocatie;
- Parkeermogelijkheden in afgesloten parkeergarage;
- Front van maar liefst 15 meter;
- Uitstekend te bereiken per openbaar vervoer;
- Het object bevindt zich op de begane grond met eigen entree en voorzieningen.

VLOEROPPERVLAK
De ruimte is gelegen op de begane grond en in totaal 342 m² v.v.o.

Daarnaast is het mogelijk om een extra zelfstandige kantoorruimte te huren op de eerste verdieping (entree aan de Deymanstraat 18-B en 18-C) van in totaal 243 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door verhuurder in casco staat verhuurd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is uitstekend vanwege de ligging nabij de afslag S112 richting de A10.
Ook per openbaar vervoer is het object optimaal te bereiken op enkele meters afstand bevindt zich tramstation Wibautstraat en op loopafstand metrostation Weesperplein met een directe verbinding richting Amsterdam Centraal Station.

PARKEREN
Bij aankomst van het object bevindt zich aan de zijkant van het gebouw aan de Deymanstraat een entree om te parkeren (maximaal 5 parkeerplaatsen) in de parkeergarage.
Tevens is er voldoende parkeermogelijkheid aan de voorzijde van het pand middels betaling of vergunningsysteem van de gemeente Amsterdam.

Informatie over de voorwaarden en mogelijkheden voor het verkrijgen van een (bedrijfs-)vergunning is op te vragen bij de gemeente Amsterdam.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan "Weesperzijdestrook" d.d. 18 mei 2015 geldt op deze locatie de bestemming “gemengd-1”. De ruimte is daarmee publiekrechtelijk bestemd om te worden gebruikt ten behoeve van:
- detailhandel;
- dienstverlening;
- kantoren.

Voor meer informatie omtrent de bestemming verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

SERVICEKOSTEN
Het uitgangspunt is dat huurder zelf zorg draagt voor contracten met de nutsleveranciers en onderhoudscontracten voor de eventueel in het gehuurde aanwezige installaties. Het gehuurde beschikt over een eigen meterkast.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI) gepubliceerd door het Centraal bureau voor de Statistiek, reeks Alle Huishoudens (2015=100).

OPLEVERING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van het model van de verhuurder. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

VOORBEHOUD
De verhuur dient expliciet te worden goedgekeurd door de verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 295 p/m² p.j.
Servicekosten € 130 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2005
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Wibautstraat 22
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 342 m²
Oppervlakte in units vanaf 342 m²

Parkeerplaatsen

Overdekt aantal 5

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-04-24

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Wibautstraat 22, 1091 GM, Amsterdam

Locatie

Wibautstraat 22, 1091 GM, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie