Veembroederhof 282 , 1019 HC, Amsterdam

  • B
€ 260 p/m² p.j.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Creatieve kantoorruimte gelegen aan de Zuidelijke IJ-Oevers, e midden van diverse grootschalige ontwikkelingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. In de directe omgeving bevinden zich diverse aantrekkelijke winkel- en horecavoorzieningen waaronder Club...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 149 m²

Creatieve kantoorruimte gelegen aan de Zuidelijke IJ-Oevers, e midden van diverse grootschalige ontwikkelingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. In de directe omgeving bevinden zich diverse aantrekkelijke winkel- en horecavoorzieningen waaronder Club Panama, Lloyd Hotel en winkelcentrum Brazilië aan de Oostelijke Handelskade.

BIJZONDERHEDEN
- dankzij de grote raampartijen met fraaie hoogte heeft de ruimte een grote attentiewaarde;
- de ruimte is speels ingericht, waardoor er ruime gebruiksmogelijkheden ontstaan;
- volledig zelfstandig, dus geen gebruik van mede-huurders;
- ruim parkeren in de ondergelegen parkeergarage.

VERHUURBAAR OPPERVLAKTE
De kantoorruimte is in totaal 148,6 m² v.v.o., vastgesteld volgens de NEN2580 en als volgt verdeeld:
- begane grond: circa 60,2 m²
- eerste verdieping: circa 88,4 m²

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt casco verhuurd en het huidige inbouwpakket wordt "om niet" overgedragen aan de opvolgende huurder, voorzien van de navolgende zaken:
- toiletten en pantry;
- airco-units;
- industriële plafonds en deels voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is uitstekend door middel van de Piet Heintunnel en de Ringweg A10 (afslag S114 Zeeburg). Het kantoorgebouw ligt eveneens op enkele minuten van de IJ-tunnel met zijn eigen verbinding naar de Ringweg A10.

Per openbaar vervoer is het object ook goed te bereiken vanwege de nabijheid van het Centraal Station met de bijbehorende tram- en busverbindingen. De tramhalte Kattenburgerstraat ligt eveneens loopafstand.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over een ondergelegen parkeergarage. Actuele beschikbaarheid in overleg.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan 'Oostelijke Havengebied Noord' geldt de bestemming Gemengd-3 en is de ruimte onder meer te gebruiken ten behoeve van kantoren en dienstverlening (waaronder zakelijke en maatschappelijke dienstverlening). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

BIJZONDERHEDEN
Het object is eigendom van een toegelaten instelling. De verhuurder hanteert het beleid dat zij 4% van de jaarhuur, met een minimum van € 180,- in rekening brengt bij de huurder voor de opmaak en verwerking van de huurovereenkomst.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg vast te stellen.

OPLEVERING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. Verhuurder heeft een eigen model-contract. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 260 p/m² p.j.
Servicekosten € 71 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2006
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Veembroederhof 282
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 149 m²

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2030-11-19

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Veembroederhof 282, 1019 HC, Amsterdam

Locatie

Veembroederhof 282, 1019 HC, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie