Duurzaam vastgoedbeheer in Noord-Holland

Duurzaam vastgoedbeheer in Noord-Holland

Vastgoedbeheer in al zijn aspecten

De afdeling Duurzaam Vastgoedbeheer van Kuijs Reinder Kakes richt zich op de duurzame exploitatie van kantoor- en bedrijfsgebouwen, winkels(-centra) en woningen in Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Krommenie, Heerhugowaard en de rest van Noord-Holland. Tevens bieden wij service voor gebruikers van vastgoed. Kortom: vastgoedbeheer en management in al zijn aspecten.

Wij nemen u het werk uit handen

Goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt

24/7 bereikbaar voor u en uw huurders

Zakelijk vastgoedbeheer

Operationele taken

Wij gaan graag met u in gesprek over uw vastgoed en de mogelijkheden om dit voor u te beheren. Onze operationele taak in de vorm van technisch beheer en financieel beheer betekent in de praktijk dat wij het werk uit handen nemen van de eigenaar van een object. Als het gaat om verhuurd onroerend goed: het verzorgen van de contacten met de huurder, de huurincasso en servicekosten en de technische service. Ook niet-verhuurde objecten beheren wij: bij leegstand, maar ook in het geval van eigenaar/gebruikers, waar wij zorg dragen voor de onderhoudsplanning en het uitvoeren van het onderhoud.

Zakelijk vastgoedbeheer

Commerciƫle taken

Onze commerciële taken betreffen de advisering over de strategie en de optimalisatie van het rendement van onroerend goed. Vragen als: Betaalt de huurder een marktconforme huur? Welke beslissingen met betrekking tot het object zijn verstandig, mede gezien de ontwikkelingen van en omtrent het object? Ook onderhandelingen over huurverlengingen worden gevoerd door KRK Duurzaam Vastgoedbeheer in goede samenwerking met onze afdelingen Bedrijfsmakelaardij en Taxaties.

Zakelijk vastgoedbeheer

Uw vastgoed laten beheren door Kuijs Reinder Kakes

Onze lokale en regionale kennis en aanwezigheid zijn onderscheidend ten opzichte van veel andere vastgoedmanagementorganisaties, die vaak landelijk en internationaal werken. Kuijs Reinder Kakes is meer op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, eventuele ontwikkelingen van huurders en gebiedsontwikkelingen. Daarbij hebben wij betere regionale en lokale contacten en zijn wij sneller ter plaatse bij calamiteiten.

Duurzaam Vastgoedbeheer in Noord-Holland is lid van de Vereniging Vastgoedmanagement Nederland (VGM). Een vereniging waar alle professionele vastgoedmanagementorganisaties lid van zijn.

Wij helpen u graag

KRK Duurzaam Vastgoedbeheer gaat graag in gesprek over uw vastgoed in Noord-Holland. Vraag om een vrijblijvend voorstel.

Bel ons op 075-6126419, mail naar vgm@krk.nl of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

Ook interessant

Graag attenderen we u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie