Uw partner in zakelijk vastgoedbeheer

Uw partner in zakelijk vastgoedbeheer

Zakelijk vastgoedbeheer

Volledige ondersteuning van uw zakelijk vastgoed

Het team vastgoedbeheer van KRK is erop gefocust u te ontzorgen. We beheren uw zakelijk vastgoed in ieder aspect. Van het financiële plaatje tot de bouwtechnische kant, alles wordt uit handen genomen. Met onze brede kennis zijn we in heel Noord-Holland in te zetten.

  • Vastgoedmanagement
  • Groot netwerk
  • Actuele marktkennis
  • 24/7 bereikbaar voor u en uw huurders
  • Lid van Vereniging Vastgoedmanagement Nederland

Wij nemen u het werk uit handen

Goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt

24/7 bereikbaar voor u en uw huurders

Zakelijk vastgoedbeheer

KRK pakt de operationele taken op

Met gemak beheren we uw complex van 50 appartementen, verschillende woningen, winkel- of kantoorpanden. We nemen de zorgen van uw vastgoed uit handen. Zo zien wij erop toe dat uw huurders op tijd betalen en ondernemen we stappen wanneer dit niet gebeurt. En als er een leiding lekt in een pand die u verhuurt, lossen wij dit direct voor u op. Uw huurder blijft op deze manier tevreden zodat u tevreden blijft verhuren.

Zakelijk vastgoedbeheer

Begeleiding op commercieel gebied

Vastgoedbeheer betekent meer dan betalende huurders. U wilt weten of het verstandig is om een contract te beëindigen of juist te verlengen. En erachter komen of de vastgestelde huur nog steeds marktconform is. Door grip te krijgen op deze aspecten haalt u het maximale uit uw vastgoed. We adviseren u bovendien ook op technisch vlak. Wanneer er bijvoorbeeld onderhoud uitgevoerd moet worden. De vastgoedbeheerafdeling van KRK staat u hierin bij. Ook werken zij nauw samen met andere afdelingen, zoals de taxateurs en bedrijfsmakelaars van KRK.

Laat uw zakelijk vastgoed door KRK beheren

Zaken worden vanzelf voor u opgelost bij Kuijs Reinder Kakes. Beheer uw zakelijk vastgoed bij ons en laat ons de zorg dragen. Laat uw gegevens achter of maak zelf een afspraak. Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08.30-17.30 uur op 075 - 6126 419 of mail naar:

Technisch beheer: vgm-techniek@krk.nl
Financieel beheer: vgm-facturen@krk.nl
Commercieel/contractbeheer: vgm-am@krk.nl

Voor calamiteiten kunt u ons altijd bereiken. Belt u buiten bovengenoemde tijden, dan krijgt u via de snelkeuze de mogelijkheid gebruik te maken van onze noodlijn. Het gesprek wordt dan direct doorgeschakeld naar het nummer van de alarmcentrale.

Ook interessant

Graag attenderen we u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie