Sprekende Transactie op Amsterdamse Herengracht

Geschreven door Matthijs van Bekkum op 18 november 2021

Aan de Amsterdamse Herengracht 504, 506 en 508 heeft KRK bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, 2.389 m² kantoorruimte verhuurd. De huurder is reclamebureau 180 Amsterdam, dat al jarenlang kantoor houdt in een deel van de Rijksmonumenten.

De panden aan de Herengracht zijn onderdeel van de historische uitbreiding van de grachtengordel in de tweede helft van de zeventiende eeuw. De grachtenpanden beschikken over traditionele halsgevels en een voor- en achterhuis. Kenmerkend voor de locatie zijn de fraai aangelegde tuinen met diverse terrassen.

In het verhuurtraject trad KRK op namens de verhuurder Linden Groep, een ontwikkelaar/belegger uit Amsterdam gespecialiseerd in de herontwikkeling van bestaand onroerend goed en transformaties in binnenstedelijke gebieden.

Over KRK bedrijfsmakelaars

Als marktleider in haar werkgebied is KRK al bijna 100 jaar een begrip in de regio. In 2020 verhandelde zij ruim 55.000 m² aan commercieel vastgoed in Noord-Holland. Achter KRK staat landelijk netwerk en samenwerkingsverband Dynamis. Met 46 kantoren en meer dan 600 (vastgoed)professionals zijn wij de grootste vastgoedpartner van Nederland. Samen lopen wij voorop op het gebied van marktkennis, research en marketing.

Matthijs van Bekkum
Neem contact op met Matthijs

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De commerciële vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

De commerciële vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd voor een onderbouwde prognose! Wat zijn de verwachtingen voor de commerciële vastgoedmarkt in 2024? Marc Wolthuis, makelaar commercieel vastgoed en...
Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de commerciële vastgoedmarkt. De trend is alleen maar versterkt sinds 1 januari 2023. Vanaf die datum dienen kantoren namelijk minimaal...
Bekijk overzicht