Sprekende Medewerker:
Marielle Gerretschen

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in de Zaanstreek?

Onze makelaar Marielle Gerretschen helpt u graag verder! Al 20 jaar is zij met veel plezier werkzaam in de makelaardij en de laatste jaren specifiek met nieuwbouw. “Mijn werk als nieuwbouwmakelaar is ontzettend leuk, omdat geen dag hetzelfde is.” Zoals Marielle dat zelf zegt.

ik verkoop geen huis, maar een thuis!

“Tijdens een nieuwbouwgesprek gaat het niet alleen over de nieuwe woning, maar ook alle aspecten daar om heen. Denk aan het regelen van een nieuwe hypotheek, verzekeringen afsluiten en mogelijk je huidige woning verkopen. Binnen KRK hebben wij een team van specialisten die met al deze onderdelen kunnen helpen en adviseren. Als nieuwbouwmakelaar ben je dan ook vaak een soort spin in het web. Ik begeleid de klant door alle te nemen stappen. Persoonlijke aandacht en luisteren naar de koper staan bij mij hoog in het vaandel. Iedereen is anders en heeft andere wensen voor zijn nieuwe huis. Mijn motto: ik verkoop geen huis, maar een thuis!”

Helpt Marielle jou verder? Neem direct contact op haar.

Marielle is werkzaam in de gehele Zaanstreek en werkt vanuit de vestigingen Krommenie en Zaandam.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Groeikans voor young professionals én ons bedrijf: traineeships bij KRK

Groeikans voor young professionals én ons bedrijf: traineeships bij KRK

De krapte op de arbeidsmarkt is overal voelbaar. Zo ook in onze branche. Binnen de verschillende onderdelen van ons bedrijf is het soms best lastig om goede medewerkers te werven. Of het nu om...
KRK Amsterdam opnieuw meest verkopende makelaarsfiliaal: “Vertrouwen is de basis”

KRK Amsterdam opnieuw meest verkopende makelaarsfiliaal: “Vertrouwen is de basis”

In 2021 werd het Amsterdamse...
Bekijk overzicht