KRK koopt voormalig school aan op Timorplein Amsterdam

Geschreven door Marc Wolthuis RM MRICS op 22 december 2022

Yvastgoed heeft de voormalige Timorschool in Amsterdam aan het Timorplein 22-62 en Lombokstraat 42 verkocht aan een particuliere belegger.

Het multifunctionele bedrijfsverzamelgebouw bestaat o.a. uit een bioscoop met bovengelegen kantoren en een dienstwoning van in totaal 4.547 m². Het iconische gebouw uit 1912 gelegen in Amsterdam Oost werd in 2007 door Yvastgoed grondig gerenoveerd.

KRK makelaars heeft de aankoop begeleid namens de particuliere belegger. Het beheer van het complex zal overgaan naar KRK Vastgoedmanagement, waarbij de komende periode invulling zal worden gegeven aan verbeteringen aan het complex en duurzaamheid.

Graag bedanken wij Yvastgoed (Ymere), Pillar Notarissen en Prime Realty Partners voor de constructieve samenwerking.

Marc Wolthuis RM MRICS
Neem contact op met Marc

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De commerciële vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

De commerciële vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd voor een onderbouwde prognose! Wat zijn de verwachtingen voor de commerciële vastgoedmarkt in 2024? Marc Wolthuis, makelaar commercieel vastgoed en...
Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de commerciële vastgoedmarkt. De trend is alleen maar versterkt sinds 1 januari 2023. Vanaf die datum dienen kantoren namelijk minimaal...
Bekijk overzicht