KRK koopt voormalig school aan op Timorplein Amsterdam

Geschreven door Marc Wolthuis RM MRICS op 22 december 2022

Yvastgoed heeft de voormalige Timorschool in Amsterdam aan het Timorplein 22-62 en Lombokstraat 42 verkocht aan een particuliere belegger.

Het multifunctionele bedrijfsverzamelgebouw bestaat o.a. uit een bioscoop met bovengelegen kantoren en een dienstwoning van in totaal 4.547 m². Het iconische gebouw uit 1912 gelegen in Amsterdam Oost werd in 2007 door Yvastgoed grondig gerenoveerd.

KRK makelaars heeft de aankoop begeleid namens de particuliere belegger. Het beheer van het complex zal overgaan naar KRK Vastgoedmanagement, waarbij de komende periode invulling zal worden gegeven aan verbeteringen aan het complex en duurzaamheid.

Graag bedanken wij Yvastgoed (Ymere), Pillar Notarissen en Prime Realty Partners voor de constructieve samenwerking.

KRK koopt voormalig school aan op Timorplein Amsterdam
Marc Wolthuis RM MRICS
Neem contact op met Marc

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
KRK's taxatieteam heeft aantekening Groot Zakelijk Vastgoed. Wat betekent dit voor jou?

KRK's taxatieteam heeft aantekening Groot Zakelijk Vastgoed. Wat betekent dit voor jou?

De afgelopen jaren is het goed en uitgebreid taxeren van commercieel vastgoed in belang toegenomen: natuurlijk voor opdrachtgevers zelf en zeker ook voor banken. En in een veranderende...
KRK Bedrijfsmakelaars verkoopt bedrijfsobject in Zwolle

KRK Bedrijfsmakelaars verkoopt bedrijfsobject in Zwolle

Het betreft een bedrijfsobject gelegen op bedrijventerrein de Marslanden in Zwolle aan de Curieweg 15. De Marslanden kenmerkt zich door de goede verbinding met de A28 en de nabijheid van de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie