KRK Bedrijfsmakelaars verkoopt bedrijfsobject in Zwolle

Geschreven door Matthijs van Bekkum op 13 januari 2023

Het betreft een bedrijfsobject gelegen op bedrijventerrein de Marslanden in Zwolle aan de Curieweg 15. De Marslanden kenmerkt zich door de goede verbinding met de A28 en de nabijheid van de binnenstad van Zwolle.

Het object heeft een metrage van ca. 2.500 m² bedrijfs- en kantoorruimte en is verworven door de Nederlandse particuliere belegger Cortona Investments. Het object is volledig verhuurd aan het Ierse beursgenoteerde bedrijf Smurfit Kappa.

Cortona Investments werd in deze aankoop geadviseerd door Holdinga Matthijssen Kraak (juridisch), PwC (fiscaal) en CBRE (technisch). KRK Bedrijfsmakelaars Marc Wolthuis en Matthijs van Bekkum organiseerde de verkoop namens Amres. Dank Ward de Witt en Joost Brantjes voor het vertrouwen!

Elodie de Haseth Möller, Hélène de Haseth Möller en Brian Abrahams bedankt voor de constructieve samenwerking.

Matthijs van Bekkum
Neem contact op met Matthijs

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De commerciële vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

De commerciële vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd voor een onderbouwde prognose! Wat zijn de verwachtingen voor de commerciële vastgoedmarkt in 2024? Marc Wolthuis, makelaar commercieel vastgoed en...
Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de commerciële vastgoedmarkt. De trend is alleen maar versterkt sinds 1 januari 2023. Vanaf die datum dienen kantoren namelijk minimaal...
Bekijk overzicht