KRK Bedrijfsmakelaars verkoopt bedrijfsobject in Zwolle

KRK Bedrijfsmakelaars verkoopt bedrijfsobject in Zwolle

Geschreven door Matthijs van Bekkum op 13 januari 2023

Het betreft een bedrijfsobject gelegen op bedrijventerrein de Marslanden in Zwolle aan de Curieweg 15. De Marslanden kenmerkt zich door de goede verbinding met de A28 en de nabijheid van de binnenstad van Zwolle.

Het object heeft een metrage van ca. 2.500 m² bedrijfs- en kantoorruimte en is verworven door de Nederlandse particuliere belegger Cortona Investments. Het object is volledig verhuurd aan het Ierse beursgenoteerde bedrijf Smurfit Kappa.

Cortona Investments werd in deze aankoop geadviseerd door Holdinga Matthijssen Kraak (juridisch), PwC (fiscaal) en CBRE (technisch). KRK Bedrijfsmakelaars Marc Wolthuis en Matthijs van Bekkum organiseerde de verkoop namens Amres. Dank Ward de Witt en Joost Brantjes voor het vertrouwen!

Elodie de Haseth Möller, Hélène de Haseth Möller en Brian Abrahams bedankt voor de constructieve samenwerking.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie