KRK Bedrijfsmakelaars adviseert Harvest Vastgoed bij aankoop St. Elisabethschool in Spaarndammerbuurt Amsterdam

Geschreven door Marc Wolthuis RM MRICS op 9 januari 2023

Harvest Vastgoed heeft na een besloten inschrijvingsprocedure het gebouw aan de Zaanstraat 1 in Amsterdam gekocht. De verkoper was de Vereeniging tot Weldadigheid van den Allerheiligsten Verlosser. Zij werden geadviseerd door Colliers Maatschappelijk Vastgoed. Harvest Vastgoed werd geadviseerd door KRK Bedrijfsmakelaars. Het notariaat DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht verzorgde het transport.

Het gebouw, op eigen grond, is gebouwd in 1925 als de St. Elisabethschool, een lagere/kleuterschool in de Spaarndammerbuurt. Het gebouw is ook gebruikt voor kinderopvang. Na verder onderzoek naar de mogelijkheden en gebouwaanpassingen komt het gebouw beschikbaar voor verhuur.

Voor meer informatie over het gebouw kunt u zich wenden tot John Halbertsma van Harvest Vastgoed B.V.

020 - 6898925
www.harvestvastgoed.nl

Marc Wolthuis RM MRICS
Neem contact op met Marc

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De commerciƫle vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

De commerciƫle vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd voor een onderbouwde prognose! Wat zijn de verwachtingen voor de commerciële vastgoedmarkt in 2024? Marc Wolthuis, makelaar commercieel vastgoed en...
Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de commerciële vastgoedmarkt. De trend is alleen maar versterkt sinds 1 januari 2023. Vanaf die datum dienen kantoren namelijk minimaal...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie