Duizenden euro’s besparen op overlijdensrisicoverzekering

Geschreven door John de Smit op 5 oktober 2017

Heeft u al jarenlang een overlijdensrisicoverzekering waar u nauwelijks naar omkijkt? Dan kunt u met een overstap duizenden euro’s besparen. Overstappen kan u al snel 2000 tot 3000 euro aan premiekosten schelen, wat neerkomt op een gemiddelde besparing van zo’n 20 euro per maand.

Onderzoek van de financiële website Moneywise wees onlangs uit dat consumenten duizenden euro’s teveel betalen voor hun overlijdensrisicoverzekering. De premies voor deze verzekering dalen namelijk al jaren door de grote concurrentie tussen verzekeraars. Met een lage premie proberen ze nieuwe klanten te trekken. Bestaande klanten worden echter niet op de hoogte gesteld van de lagere premie, waardoor zij het oude hogere bedrag blijven betalen. Veel mensen kijken aan het eind van het jaar naar een nieuwe zorgverzekering, maar het kiezen van een nieuwe overlijdensrisicoverzekering is misschien wel veel voordeliger.

U bent een dief van uw portemonnee als u deze kans laat schieten. Let er wel op of uw overlijdensrisicoverzekering gekoppeld is aan uw hypotheek. In dat geval is er toestemming nodig van de bank waar u de hypotheek heeft afgesloten. Kuijs Reinder Kakes kan u hierbij helpen en advies geven over de beste overlijdensrisicoverzekering. Ook zullen we zelf contact opnemen met een groot aantal relaties die hiermee te maken hebben.

Duizenden euro’s besparen op overlijdensrisicoverzekering
John de Smit
Neem contact op met John

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Stormschade: wat is wel en niet verzekerd?

Stormschade: wat is wel en niet verzekerd?

Op woensdag 5 juli 2023 raasde de zwaarste zomerstorm ooit door ons land. Tijdens de zeer zware windstoten vielen bomen om, werden snelwegen afgesloten, vielen er dakpannen van de daken...
Starten met beleggen: 5-stappen om slim te investeren in de toekomst

Starten met beleggen: 5-stappen om slim te investeren in de toekomst

Sparen: wie wil dat niet? Vroeger openden mensen simpelweg een spaarrekening om de rente te zien binnenstromen. Maar tegenwoordig valt die rente nogal tegen. Beleggen kan een goed alternatief...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie