Verzekeringspakket op maat

Wonen

Verzekeringspakket op maat

Verzekeringspakket op maat

Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u graag naar onze KRK Verzekeren website. Of bel 088 - 497 63 50 voor meer informatie.

Persoonlijk maatwerk op het gebied van verzekeren geeft u meer zekerheid.

Een verzekeringspakket moet passen als een maatpak. Dat vraagt om een persoonlijke risico inventarisatie en een maatwerk advies qua verzekeren. Dan pas bent u zorgeloos verzekerd. En zit het een keer tegen, dan zorgen wij dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week direct geholpen wordt. Verzekerd zijn is niet alleen een kwestie van de laagste premie, maar duidelijkheid over de kleine lettertjes. Wij houden van duidelijkheid en zoeken samen met u naar de beste balans. Onze adviseurs zijn beschikbaar voor u in de vestigingen Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Krommenie en Heerhugowaard. Maar wij verzekeren iedereen binnen en buiten Noord-Holland.


Sinds 1965 verzekeren in Noord-Holland en de rest van Nederland

KRK Verzekeren bestaat sinds 1965 en verzorgt inmiddels de assurantiebelangen van ruim 10.000 relaties.

Wij doen dit met een professioneel en enthousiast team van commerciele binnendienst medewerkers, assurantieadviseurs in de buitendienst en financiële planning- en hypotheekadviseurs.


100% Onafhankelijk in verzekeringen

Onze grote kracht is het feit dat we 100% onafhankelijk zijn, wat betekent dat wij zaken kunnen doen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland en zelfs ook buiten Nederland. Door deze onafhankelijkheid zijn wij in staat om u altijd het beste en goedkoopste verzekeringspakket aan te kunnen bieden. Naast persoonlijke verzekeringen bieden wij ook voor ondernemers diverse zakelijke verzekeringsoplossingen aan. Van een uitgebreid woonverzekeringspakket tot het afdekken van risico's voor een onderneming. U kunt bij onze adviseurs hiervoor terecht.

Kuijs Reinder Kakes adviseert en begeleidt u in het maken van de juiste keuze in het uitgebreide aanbod van verzekeringsproducten. Dit doen wij op basis van uw persoonlijke situatie.

Dankzij onze kennis, vele soorten klanten, ervaring en jaarlijkse scholing zijn wij er van overtuigd dat wij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Ons verzekeringsadvies voor alle particuliere relaties vindt plaats op de gebieden van brandverzekeringen, aansprakelijkheid, motorrijtuigen, opstal, inboedel, aansprakelijkheid, auto, pensioen, lijfrente, etc. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen wij u graag naar onze KRK Verzekeren website.

Uiteraard adviseren wij vrijblijvend en zonder extra kosten.
Bezoek ook de KRK Verzekeren site via deze link.

KRK Verzekeren

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.