Ieder bedrijfspand in de verkoop krijgt bij ons een unieke eigen website

Geschreven door Marc Wolthuis RM MRICS op 27 april 2018

Per direct biedt makelaar Kuijs Reinder Kakes verkopers van bedrijfspanden een unieke marketing tool! Ieder nieuw bedrijfsobject dat in de verkoop wordt genomen krijgt een unieke eigen website met bijbehorende URL.

Bedrijfsmakelaar uit Amsterdam Marc Wolthuis van KRK licht toe: “Ieder bedrijfsobject krijgt dus een eigen mini website. Het hebben van een eigen website per bedrijfspand biedt tal van voordelen en stelt ons in staat doelgerichter marketing te voeren.

Ten eerste helpt het hebben van een eigen URL bij de promotie van het pand. Met name voor het delen op social media zoals o.a. LinkedIn en Twitter is het goed om een duidelijke eigen URL te hebben.

Daarnaast helpt het ook de google ranking van het object. Het allergrootste voordeel is dat we per dag exact kunnen zien wie de website heeft bezocht en het ons dus in staat stelt het object nog beter en sneller te kunnen verkopen.

In de huidige vastgoed markt zijn we steeds op zoek naar unieke en onderscheidende verkoop methoden. Daarbij maken we gebruik van zowel online als offline marketing mogelijkheden. Dit is een perfect voorbeeld van het inzetten van een onderscheidende online marketing tool als USP met voordelen voor zowel onze klanten als onszelf!”

Hier vindt u enkele voorbeelden van deze eigen websites per object die al live staan:

Amsterdam

http://kombuisweg18.nl

http://kastanjeplein9hs.nl

http://pietheinkade227.nl


Zaandam:

http://oostindischekade7-9.nl

http://esdoornlaan8-10.nl

http://grotetocht102.nl

http://westzijde108.nl

http://provincialeweg33.nl

Alkmaar:

http://geertgroteplein20.nl/

http://pettemerstraat9.nl/

http://bremlaan24b.nl/

Marc Wolthuis RM MRICS
Neem contact op met Marc

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
De commerciƫle vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

De commerciƫle vastgoedmarkt in 2024: wat kun je verwachten?

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd voor een onderbouwde prognose! Wat zijn de verwachtingen voor de commerciële vastgoedmarkt in 2024? Marc Wolthuis, makelaar commercieel vastgoed en...
Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Verduurzaming steeds meer op de radar: wat betekent dit voor ondernemers?

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de commerciële vastgoedmarkt. De trend is alleen maar versterkt sinds 1 januari 2023. Vanaf die datum dienen kantoren namelijk minimaal...
Bekijk overzicht