Object
Verkocht

De Haal 78, Oostzaan 1511 AT Oostzaan

1511 AT Oostzaan

Omschrijving

Op deze prachtige locatie aan de Haal in Oostzaan is dit aantrekkelijke perceel gelegen. Het perceel maakt onderdeel uit van een groter perceel wat nu nog bebouwd is met een woonhuis en schuren. Het perceel De Haal 78 is circa 650 m2 groot (de exacte afmeting moet door kadastrale in meting blijken) en heeft een prachtige afmeting van 35 tot 45 meter diepte en 15 tot 18 meter breedte. Het...

Locatie

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners De Haal en De Heul en Noordeinde
  740 mannen
 • Icon girl
  Inwoners De Haal en De Heul en Noordeinde
  700 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,3 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 387.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Oostzaan
  4.732 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Oostzaan
  4.920 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.9 km
 • Voortgezet onderwijs
  4.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.7 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  3 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1.1 km

0 nieuwbouwprojecten in Oostzaan

Bekijk projecten

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Op deze prachtige locatie aan de Haal in Oostzaan is dit aantrekkelijke perceel gelegen. Het perceel maakt onderdeel uit van een groter perceel wat nu nog bebouwd is met een woonhuis en schuren. Het perceel De Haal 78 is circa 650 m2 groot (de exacte afmeting moet door kadastrale in meting blijken) en heeft een prachtige afmeting van 35 tot 45 meter diepte en 15 tot 18 meter breedte. Het perceel heeft een zuid ligging en grenst aan vaarwater wat toegang geeft tot de Ringvaart. Het uitzicht is fantastisch met zicht over water, weilanden en het natuurgebied Het Twiske. Het is hier heel landelijk wonen en toch zijn veel voorzieningen op korte afstand gelegen. Het centrum van Oostzaan biedt vrijwel alle wenselijke voorzieningen en met 5 tot 10 autominuten bent u op de ring van Amsterdam en in het centrum van Zaandam en/of Purmerend. Kortom: heerlijk rustig en landelijk wonen en toch alle voorzieningen om de hoek.

De huidige eigenaar heeft een compleet bouwplan laten uitwerken wat inmiddels ook voorzien is van een omgevingsvergunning. Dit plan bestaat uit 3 woonhuizen waar De Haal 78 onderdeel van uitmaakt. De Haal 78 bestaat uit een plan voor een riante vrijstaande woning met een grote aangebouwde berging en hobbyruimte. In totaal is het woonhuis circa 160 m2 groot en de hobbyruimte/berging circa 55 m2 groot. Een prachtig plan dus wat direct te bouwen is want naast de omgevingsvergunning is alle informatie over de bodem, de sloopkosten en bouwtekeningen aanwezig. Kortom, heel veel voorwerk is al gedaan! U koopt het perceel zoals dat er nu bijstaat.

Indien u nadere interesse heeft maken wij graag een afspraak op kantoor om alle details door te spreken. Mocht u de locatie op eigen gelegenheid bezoeken dan wijzen wij u erop dat de opstallen in een zeer slechte staat verkeren en dus gevaarlijk zijn om te betreden!

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres De Haal 78
Plaats Oostzaan
Land NL
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.