Object

Wijdeveld, Wijdeveld Wellant, bouwnummer: 41, Heerhugowaard 1701 HL Heerhugowaard

1701 HL Heerhugowaard

Omschrijving

Verspreid in Wijdeveld vind je 20 prachtige luxe tweekappers, waarvan 8 extra mooi aan het water zijn gelegen. De oppervlakten van deze ruime woningen zijn vanaf 145 m2. Je kunt kiezen uit meerdere indelingen en uitbreidingsopties. De woonkamer kun je bijvoorbeeld nog verder laten uitbreiden met een erker. De open keuken kan zowel aan de voorzijde als achterzijde van het huis komen. Wil je nóg...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Verspreid in Wijdeveld vind je 20 prachtige luxe tweekappers, waarvan 8 extra mooi aan het water zijn gelegen. De oppervlakten van deze ruime woningen zijn vanaf 145 m2. Je kunt kiezen uit meerdere indelingen en uitbreidingsopties. De woonkamer kun je bijvoorbeeld nog verder laten uitbreiden met een erker. De open keuken kan zowel aan de voorzijde als achterzijde van het huis komen. Wil je nóg meer ruimte, dan kies je voor een uitbouw aan de achterzijde. Zo heb je de keuze om een extra ruime woonkamer te creëren of een riante leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. De grootste daarvan heeft zelfs een inloopkast. Op deze verdieping vind je ook een luxe badkamer en separaat toilet. De ruime zolder kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Je kunt hier zelfs een vierde slaapkamer creëren. De stijl van de woningen is eigentijds met klassieke elementen, zoals fraai metselwerk en puntdaken. Er zijn vijf varianten in gevels. Een aantal verwijzen subtiel naar de Hollandse punt- en klokgevels. De woningen hebben een tuin en een keurige berging aan de zijkant van het huis. Eventueel is die berging te combineren met een bijkeuken. Deze woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Door deze energiebesparende maatregelen zijn de woningen comfortabel en de maandlasten laag.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type 2-onder-1-kapwoning
Type woning 2-onder-1-kapwon
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak pannen
Aantal eenheden 20
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Adres Wijdeveld
Plaats Heerhugowaard
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 370 m³ - 370 m³
Perceeloppervlakte 230 m² - 230 m²
Woonoppervlakte 148 m² - 148 m²
Indeling
Aantal kamers 4
Bergruimte
Schuur/berging aangebouwd steen
Aantal schuren 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.