Object

Het Turfschip, De Tjalk, bouwnummer: A31, Alkmaar 1813 Alkmaar

1813 Alkmaar

Omschrijving

VERKOOP GESTART
Inschrijving sluit op 7 februari om 12.00 uur.

Bent u op zoek naar ultiem wooncomfort in een verrassend nieuw jasje? Dan is appartement De Tjalk op uw lijf geschreven. Aan de Korte Vondelstraat realiseren we een prachtig appartementencomplex met 35 zeer royale appartementen. De architectuur van uw nieuwe woning zorgt voor een sensatie bij de echte fijnproevers. U woont in een...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

VERKOOP GESTART
Inschrijving sluit op 7 februari om 12.00 uur.

Bent u op zoek naar ultiem wooncomfort in een verrassend nieuw jasje? Dan is appartement De Tjalk op uw lijf geschreven. Aan de Korte Vondelstraat realiseren we een prachtig appartementencomplex met 35 zeer royale appartementen. De architectuur van uw nieuwe woning zorgt voor een sensatie bij de echte fijnproevers. U woont in een ware eyecatcher.

Neem alleen al de fantastische panoramaramen, die u een verbluffend uitzicht bieden over de Alkmaarse binnenstad. Een stilleven waar u iedere dag vol bewondering van kunt genieten. Verdeeld over vijf woonlagen vindt u vanaf de eerste verdieping de 35 ruimte appartementen met ieder een eigen balkon. Wordt het een drie- of vierkamerappartement? Aan u de keuze. Welke woning het ook wordt, hier vindt u gegarandeerd genoeg ruimte om te leven en te wonen zoals u dat wilt.

Parkeren voor de deur in de binnenstad een illusie? Niet als u kiest voor een appartement De Tjalk in plan Het Turfschip. U parkeert uw auto veilig en vertrouwd op het parkeerterrein achter en gedeeltelijk onder uw appartementencomplex. En komt er visite op bezoek, dan is er altijd ruimte in de openbare parkeergarage in de wijk.
De koopsom is inclusief een eigen parkeerplaats.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Bouw
Woning type galerijflat
Locatie
Adres De Tjalk
Plaats Alkmaar
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 89 m²
Indeling
Bevind zich op woonlaag 6
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.