Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

't Buurtschap te Heerhugowaard, Heerhugowaard

€ 365.000 - € 585.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

*** NIEUW ***
DE BOUWNUMMERS 1, 3, 6 EN 7 WORDEN NU VOLLEDIG GASLOOS GEBOUWD!
DE OOSTDIJKWONINGEN WORDEN STANDAARD VOORZIEN VAN EEN GARAGE.
DE DUBBELWONING WORDT STANDAARD VOORZIEN VAN EEN CARPORT.

Van polder naar landbouwgrond in de 17e eeuw en 4 eeuwen later een nieuwe bestemming, puur wonen in een landelijke omgeving. Mogen wij u welkom heten in ’t Buurtschap?

De Draai is al een bijzonder...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor 't Buurtschap te Heerhugowaard, Heerhugowaard.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van 't Buurtschap te Heerhugowaard, Heerhugowaard.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners De Draai Midden
  390 mannen
 • Icon girl
  Inwoners De Draai Midden
  355 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,3 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 227.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Heerhugowaard
  27.719 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Heerhugowaard
  27.231 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.8 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.7 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.8 km

Uitgebreide omschrijving

*** NIEUW ***
DE BOUWNUMMERS 1, 3, 6 EN 7 WORDEN NU VOLLEDIG GASLOOS GEBOUWD!
DE OOSTDIJKWONINGEN WORDEN STANDAARD VOORZIEN VAN EEN GARAGE.
DE DUBBELWONING WORDT STANDAARD VOORZIEN VAN EEN CARPORT.

Van polder naar landbouwgrond in de 17e eeuw en 4 eeuwen later een nieuwe bestemming, puur wonen in een landelijke omgeving. Mogen wij u welkom heten in ’t Buurtschap?

De Draai is al een bijzonder plan op zich, laat ons u met ’t Buurtschap nog meer verrassen!
In Heerhugowaard, waar de reuring is, begint het polderland in plan ’t Buurtschap. Op deze plek vindt u rust, ruimte, water en het gevoel van vrijheid & gezelligheid samen met de mensen die u graag om u heen heeft.

Henselmans Ontwikkeling en Bouwbedrijf realiseren in dit nieuwbouwplan 12 luxe woningen op riante kavels aan het water. Kenmerkend is de moderne architectuur van de woningen met een knipoog naar het verleden. Bij de ontwikkeling van deze nieuwbouw wordt rekening gehouden met het karakter van de polder en energiezuinig bouwen.

Bent u op zoek naar een royale Oostdijkwoning in oer-Hollandse stijl met alle moderne gemakken van nu? Dan is deze woning écht iets voor u. Met uitzicht op de ringvaart staat u in direct contact met de polder. Een huis met 150 m2 woonoppervlak en in potentie 5 slaapkamers.

De Langwoning is zoals de naam al doet vermoeden een extra lange woning. Waar vroeger de stal zich achter het voorhuis bevond, is dat gedeelte nu bij de leefruimte betrokken. De woning krijgt hierdoor veel diepte, waaraan hij nu zijn naam te danken heeft. De woning bestaat uit twee delen. In het gedeelte aan de dijk bevindt zich het slaapgedeelte, het woongedeelte is verbonden aan de heerlijke tuin. De grote glazen pui met vide geeft een echt buitenleven gevoel. De uitstraling is hoog, licht en geeft een openlijk effect.

De Dubbelwoning is geïnspireerd op de dorpse woning van vroeger. Van oudsher was de schuur geschakeld aan de woning, anno 2017 heeft deze een zadeldak gekregen waardoor de naam dubbelwoning is ontstaan. Door de hoge plafonds, vele lichtinval en grote omvang beleeft u wonen op z’n comfortabelst. Bent u op zoek naar ruimte, grote raampartijen en de mogelijkheid tot wonen op de begane grond? Dan zal deze dubbelwoning u zeker verrassen.

Heeft u weleens gehoord van een 2 onder 3 kap woning? Helemaal van deze tijd, met een drietal imposante dwarskappen met hoge goten. Een dorps aangezicht, met een mix van authentiek en nieuw. Door de dwarskappen en de speels verspringende gevels, welke uit verschillende materialen is opgebouwd, wekt het de vraag op of er een of meerdere woningen achter deze gevels schuilen. De leefruimte beneden is contra ingedeeld. U kunt kiezen tussen de keuken voor en woonkamer achter of de keuken achter en de woonkamer aan de voorzijde.

De naam zegt al genoeg, de Zichtwoning heeft een ongeëvenaard uitzicht. De woning valt op door zijn opzichtige lichte houten gevel en het robuuste metselwerk. Deze woning biedt u een prachtig uitzicht over het water en het bijgelegen park. Het markante grote raam aan de straatzijde geeft het gevoel dat u het buiten naar binnen haalt. Het woongenot is helemaal compleet door de grote vide die een verbinding maakt tussen de tuinkamer en de woonkamer. Durft u te gaan voor de Zichtwoning?

Een woning die echt thuishoort in het verleden van een buurtschap, deze woning met een robuuste uitstraling: de Slotwoning. Door de mooie antracieten houten kopgevels en de antracieten dakpannen die doorlopen in de zijgevels is deze woning indrukwekkend te noemen. De grote ramen bieden veel lichtinval en prachtige vergezichten aan beide kanten van de woning. De riante tuin biedt de mogelijkheid voor heerlijk buitenleven. Deze Slotwoning is echt het einde!

De woningen van ‘t Buurtschap zijn standaard al voorzien van een energiezuinige ketel, ventilatie met een warmteterugwinningssysteem, PV-panelen en driedubbel glas, maar met optionele duurzaamheidspakketten kunt u desgewenst de woning nóg energiezuiniger maken.

In ’t Buurtschap woont u in het mooiste stukje diversiteit die Heerhugowaard te bieden heeft en in het landelijke gedeelte van de Draai. Dagelijks genieten van de gezelligheid van een dorp en de voorzieningen van een grote stad. Niet alleen het centrum van Heerhugowaard ligt binnen handbereik, ook de binnenstad van Alkmaar bevindt zich op nog geen 15 minuten afstand. In 45 minuten met de trein of auto bent u al in Amsterdam. In de omgeving vindt u ook veel cultuur, ‘Het land van Leeghwater’ en zijn authentieke dorpjes, of de oude steden als Alkmaar, Haarlem, Hoorn en Enkhuizen geven veel weer van de geschiedenis van de omgeving.

De bouw zal in 2 fases starten:
Fase 1: bouwnummers 2, 8, 9, 10, 11 en 12
Fase 2: bouwnummers 1, 3, 4, 5, 6, 7

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 - € 585.000
Bouw
Locatie
Plaats Heerhugowaard
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 593 m³ - 907 m³
Perceeloppervlakte 317 m² - 601 m²
Woonoppervlakte 140 m² - 209 m²

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.