Groenhout, Mahonie, bouwnummer: 11, Zaandam 1507 EP Zaandam

1507 EP Zaandam € 487.500 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De twee-onder-één-kap woningen type Mahonie zijn de grootste woningen in het project. Met een woonoppervlak vanaf 170 m2 (nog exclusief de ruime garage) bieden deze woningen volop woonruimte. Op de begane grond scheidt de royale entreehal met garderobe en toilet de eetkeuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers, een badkamer en een...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Groenhout, Mahonie, bouwnummer: 11, Zaandam.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

De twee-onder-één-kap woningen type Mahonie zijn de grootste woningen in het project. Met een woonoppervlak vanaf 170 m2 (nog exclusief de ruime garage) bieden deze woningen volop woonruimte. Op de begane grond scheidt de royale entreehal met garderobe en toilet de eetkeuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De zolder kunt u naar eigen believen indelen, waarbij twee extra slaapkamers tot de mogelijkheden behoren. De tweekapper wordt telkens gevormd door een woning met een langskap (parallel aan de weg) en een woning met een dwarskap (dwars op de weg). Door de verschillende kleuren in gevelbeplating in de linker en rechter kant van de woningen krijgen beide een echt eigen identiteit.

Woningtype Mahonie wordt standaard uitgerust met luxe sanitair en een complete greeploze keuken voorzien van Siemens apparatuur.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 487.500 vrij op naam
Aangeboden sinds 1 jaar, 10 maanden, 2 weken, 3 dagen geleden
Status Verkocht
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Locatie
Adres Kersenhout 5
Plaats Zaandam
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 181 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.