Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Appartementen de Spartaan Fase 1 - Hof van Spartaan, 5 kamer appartementen (154m2), bouwnummer: 382, Amsterdam 1061 Amsterdam

1061 Amsterdam € 663.400 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Het is zover! De online verkoop van de eerste fase van de appartementen in "De Spartaan". De eerste 40 appartementen zijn in verkoop! Heb je interesse in één van deze appartementen, dan kun je je vanaf 07 juni 17.00 uur gaan inschrijven. De inschrijving sluit op vrijdag 15 juni om 17:00. We streven ernaar iedereen op donderdag 22 juni te informeren

LAAN VAN SPARTAAN
Waar ooit de voetbalvelden...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Appartementen de Spartaan Fase 1 - Hof van Spartaan, 5 kamer appartementen (154m2), bouwnummer: 382, Amsterdam.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Het is zover! De online verkoop van de eerste fase van de appartementen in "De Spartaan". De eerste 40 appartementen zijn in verkoop! Heb je interesse in één van deze appartementen, dan kun je je vanaf 07 juni 17.00 uur gaan inschrijven. De inschrijving sluit op vrijdag 15 juni om 17:00. We streven ernaar iedereen op donderdag 22 juni te informeren

LAAN VAN SPARTAAN
Waar ooit de voetbalvelden lagen, ligt nu de nieuwe, bijzondere woonbuurt Laan van Spartaan. Een buurt waarin wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport met elkaar worden gecombineerd.
Laan van Spartaan wordt gefaseerd ontwikkeld en telt straks ruim 1000 woningen.

Laan van Spartaan is goed bereikbaar. Het nieuwbouwplan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de binnenstad van Amsterdam. Met de fiets of de tram ben je in 10 minuten op de Dam. Ook kun je vanaf de Erasmusgracht met een sloepje naar het centrum varen!

Via je ‘eigen’ afslag zit je direct op de weg of rijd je je buurt binnen. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw. Je hoeft dus nooit te zoeken naar een plekje en komt droog thuis! En omdat in Laan van Spartaan alleen bestemmingsverkeer komt, woon je er lekker veilig én rustig.

UW WONING
De 40 appartementen in "De Spartaan" zijn gevestigd in blok 3 & 4, variërend in grootte van 79 m2 – 186 m2. Elk appartementen heeft zijn eigen buitenruimte! Standaard wordt uw woning opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk en vloerverwarming in het gehele appartement. Ook de afwering van de binnendeur is erg luxe, door de houten kozijnen zonder bovenlicht. Elke woning heeft zijn eigen berging onder het gebouw en de mogelijkheid om een parkeerplaats in de onder gelegen garage te kopen.

De appartementen zijn gelegen op erfpachtgrond en de genoemde prijzen zijn op basis van jaarlijkse canon.

Kenmerken 5 kamer appartementen

• Woonoppervlak van 154m2
• 5 kamers (4 slaapkamers)
• Gelegen op de 13e of 14e verdieping van blok 3
• Buitenruimte van 16,7m2 op het westen
• Voorzien van vloerverwarming
• Alle bouwnummers beschikken over een externe berging onder het gebouw
• De appartementen zijn exclusief parkeerplaats in de ondergelegen garage. De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt 33.383,- o.b.v. jaarlijkse canonbetaling

MIJN EIGEN HUIS
Als je straks een woning wilt kopen in Hof van Spartaan in Amsterdam, dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis.
In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen in Hof van Spartaan zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

Wat zijn de voordelen van een eigen account?
•Persoonlijke gegevens kun je zelf wijzigen
•Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
•Al je favorieten woningen bij elkaar
•De status van het project en van je favorieten woningen bekijken
•Voorkeuren online doorgeven en aanpassen
•Alle documenten van je favorieten woning(en)

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 663.400 vrij op naam
Aangeboden sinds 1 jaar, 1 maanden, 1 weken, 3 dagens geleden
Status Beschikbaar
Bouw
Woning type bovenwoning
Locatie
Adres Bouwnummer 382
Plaats Amsterdam
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 154 m²
Indeling
Bevind zich op woonlaag 15
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.