Verkopen of verhuren in Amsterdam?

Verkopen of verhuren in Amsterdam?

U heeft vastgoed in Amsterdam en wilt daar rendement uithalen door het te verkopen of verhuren. Bij ons bent u aan het goede adres. De bedrijfsmakelaars van KRK kennen de stad en al haar muizenissen. Wij kennen de spelers en de marges. Ons netwerk helpt u aan de juiste huurder of koper. Daar heeft u wat aan.

KRK biedt u tevens de grootste kans op een snelle en goede transactie. Ons kruispunt van vraag en aanbod is tenslotte het grootst. Dat bewijzen wij al een eeuw. Ook zijn wij onderdeel van Dynamis, een landelijk samenwerkingsverband met 50 kantoren en meer dan 550 specialisten. Een uniek netwerk, door heel Nederland.

Snelheid

Door onze ervaring en kennis van de stad weten we transacties te versnellen en te optimaliseren

Slimme systemen

Continue staan wij in contact met huurders en kopers door slimme systemen en onze persoonlijke aanpak

Actieve marketing

KRK werkt met zowel in- als externe specialisten die uw pand actief en op haar best in de markt zetten

Kom kennismaken

Maak een afspraak voor een adviesgesprek op maat. Of laat uw gegevens achter en ons team neemt contact met u op.

Piet Heinkade 55
020 44 000 44
amsterdam@krk.nl

Onze etalage

Wij vinden een goede etalage belangrijk. Daarom besteden onze specialisten veel aandacht aan marketing en communicatie. U vindt ons (onbetaald) op top posities in Google en onze website - die beschikt over de meest moderne technieken - verwelkomt maandelijks duizenden unieke bezoekers. Deze moderne aanpak combineren we met traditionele middelen zoals aansprekende verkoopborden en brochures. Wat mag u verder verwachten:

Twee keer per jaar maken en versturen wij een hardcopy magazine naar ruim 8.500 bedrijven in de regio Amsterdam en Noord-Holland. Het magzine bevat bevat content gericht op ondernemers en actueel aanbod uit onze portefeuille. Ondanks de digitalisering reageren veel partijen op dit iniatief. Een voorbeeld van de meest recente variant vindt u hier.

Onze marketingafdeling is continu op zoek naar plekken waar onze doelgroepen zich bevinden. Op dit moment zijn LinkedIn en Facebook belangrijke hulpmiddelen in onze communicatie. Wij zien een opkomst van o.a. Instagram. Voor uw object maken wij een eigen website, die wordt gepromoot via deze social media kanalen. Kandidaten worden op deze website niet afgeleid door ander aanbod, hetgeen op verschillende andere platforms wel gebeurd. Daarnaast wordt het aanbod door een koppeling gelijk opgenomen in de KRK App die te downloaden is in de App store van Apple of de Play store van Google.

Omdat informatiegarantie belangrijk is gebruiken wij voor diverse projecten de Dynamis Cloud. De Dynamis Cloud is een dataroom die wij (afhankelijk van nader te maken afspraken) gratis ter beschikking stellen. De voordelen van een datarrom zijn:

  • Alle kandidaten beschikken over dezelfde informatie.
  • Activiteien van de gebruikers worden bijgehouden (werkelijke interesse van kopers is te peilen).
  • Alle documentatie krijgt een uniek watermerk.
  • Na finale overeenstemming wordt een lijst gegenereerd met de kenmerken van de data in de dataroom die aan de koopovereenkomst wordt gehecht

Meer kenmerken en voordelen van de dataroom staan op www.dynamis.cloud.

Ook interessant

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie