Onze bedrijfsmakelaars kennen de stad en al haar muizenissen. Wij kennen de spelers en de marges voor een goede transactie. Daar heeft u wat aan. Door ons unieke netwerk helpen wij u goed en efficiënt aan de juiste huurder of koper.

Laat uw gegevens achter en maak gebruik van het grootste kruispunt tussen vraag en aanbod in Amsterdam en omgeving. Liever contact met ons opnemen? Dat kan via:

020 44 000 44
AMSTERDAM@KRK.NL

Ja, ik wil mijn pand binnen 24 uur online*

Meer dan 1.000.000 m² verhuurd of verkocht in 2019

KRK is onderdeel van Dynamis, een landelijk samenwerkingsverband met 50 kantoren en meer dan 550 specialisten. Wij hebben in 2019 meer dan 1.000.000 m² aan bedrijfspanden verkocht of verhuurd.

Dat wij beschikken over een uniek netwerk blijkt ook uit het feit dat wij 3,5% van de totale woningverkopen in Nederland hebben gerealiseerd en dat wij ruim 25.000 bedrijfspanden hebben getaxeerd. Hypotheeknet is onderdeel van onze organisatie en wij beschikken over een grote verzekeringsportefeuille. Wij staan dagelijks in contact met ondernemers die wij helpen bij hun financiering of verzekering.

Snelheid
Door onze ervaring en kennis van de stad weten we transacties te versnellen en te optimaliseren
Slimme systemen
Continue staan wij in contact met huurders en kopers door slimme systemen en onze persoonlijke aanpak
Actieve marketing
KRK werkt met zowel in- als externe specialisten die uw pand actief en op haar best in de markt zetten

Onze etalage

Wij vinden een goede etalage belangrijk. Daarom besteden onze specialisten veel aandacht aan marketing en communicatie. U vindt ons (onbetaald) op top posities in Google en onze website - die beschikt over de meest moderne technieken - verwelkomt maandelijks duizenden unieke bezoekers. Deze moderne aanpak combineren we met traditionele middelen zoals aansprekende verkoopborden en brochures. Wat mag u verder verwachten:

Verkopen of verhuren in Amsterdam?
Volgende: Website per project
Verkopen of verhuren in Amsterdam?
Verkopen of verhuren in Amsterdam?
Volgende: Advertentie magazine Sprekende Zaken
Verkopen of verhuren in Amsterdam?
Verkopen of verhuren in Amsterdam?
Volgende: Dynamis Cloud dataroom
Verkopen of verhuren in Amsterdam?

Dynamis Cloud dataroom

Omdat informatiegarantie belangrijk is gebruiken wij voor diverse projecten de Dynamis Cloud. De Dynamis Cloud is een dataroom die wij voor projecten inzetten. De voordelen:

  • Alle kandidaten beschikken over dezelfde informatie.
  • Activiteiten van de gebruikers worden bijgehouden (werkelijke interesse van gebruikers is te peilen).
  • Alle documentatie krijgt een uniek watermerk.
  • Na finale overeenstemming wordt een lijst gegenereerd met de kenmerken van de data in de dataroom die aan de koopovereenkomst wordt gehecht (datagarantie).
Volgende: Dynamis Cloud dataroom

Website per project

Onze marketingafdeling is continu op zoek naar plekken waar onze doelgroepen zich bevinden. Op dit moment zijn LinkedIn en Facebook belangrijke hulpmiddelen in onze communicatie. Wij zien een opkomst van o.a. Instagram. Voor uw object maken wij een eigen website, die wordt gepromoot via deze social media kanalen. Kandidaten worden op deze website niet afgeleid door ander aanbod, hetgeen op verschillende andere platforms wel gebeurd. Daarnaast wordt het aanbod door een koppeling gelijk opgenomen in de KRK App die te downloaden is in de App store van Apple of de Play store van Google.

Volgende: Dynamis Cloud dataroom

Advertentie magazine Sprekende Zaken

Twee keer per jaar maken en versturen wij een hardcopy magazine naar ruim 8.500 bedrijven in de regio Amsterdam en Noord-Holland. Het magazine bevat content gericht op ondernemers en actueel aanbod uit onze portefeuille. Ondanks de digitalisering reageren veel partijen op dit iniatief. Wij merken een duidelijke toename van het aantal aanvragen voor informatie en het aantal bezichtigingen in de periode direct na het versturen van het magazine.

Volgende: Dynamis Cloud dataroom

Onze makelaars staan voor u klaar

Mathieu de By Mathieu de By
Mathieu de By Mathieu de By

Vastgoedadviseur

Matthijs van Bekkum Matthijs van Bekkum
Matthijs van Bekkum Matthijs van Bekkum

Vastgoedadviseur

Marc Wolthuis RM MRICS Marc Wolthuis RM MRICS
Marc Wolthuis RM MRICS Marc Wolthuis RM MRICS

Makelaar commercieel vastgoed, Partner

Voorwaarden

*Om uw pand binnen 24 uur online te kunnen zetten op onze website, Funda in Business en de andere platformen is het van belang dat u ons onedrstaande zaken kunt overleggen. Bij het ontbreken van één of meerdere onderdelen moet u rekening houden met een langere looptijd dan 24 uur.

  • Een door beide partijen getekende opdracht tot dienstverlening
  • Plattegronden geschikt voor Funda (.flv bestand)
  • Beschikbaar meetcertificaat
  • Representatieve fotografie
  • Inspectie makelaar op locatie dezelfde dag mogelijk