Sven Heinsbroek

NVM Register Makelaar

Over mij

Via een HBO opleiding Commerciële Economie, stage bij een woningcorporatie en een korte periode als accountmanager in de bouwmaterialen, ben ik bij KRK Makelaars & Adviseurs terecht gekomen. Een baan waarin al mijn eerdere stappen samen komen. Na een opleiding van ruim 2 jaar ben ik nu aan het werk als kandidaat makelaar. Een vak waarin ik mensen begeleid in een van de belangrijkste stappen van hun leven, het kopen of verkopen van een woning.

Naast mijn werk kom je me drie keer in de week op het korfbalveld in Assendelft tegen. Korfballen doe ik al sinds ik 7 ben en beleef hier nog altijd veel plezier aan. Verder houd ik erg van lekker eten en koken voor vrienden. Met goed weer zit ik graag op een terras en wanneer het sneeuwt sta ik graag in de bergen om te snowboarden.

Mijn laatste berichten

Wat zijn de mogelijkheden van AI bij woningverkoop?
Businessblog Expert Team Wonen Particulier
Wat zijn de mogelijkheden van AI bij woningverkoop? AI is booming. Begrijpelijk, want kunstmatige intelligentie biedt mogelijkheden. Maar er heerst een bijna tomeloos enthousiasme rondom het onderwerp. Tijd voor wat realisme. AI kent namelijk ook...
Bekijk meer berichten