Harry Poel

Over mij

Mijn naam is Harry Poel. Sinds februari 2000 werk ik voor HypotheekNet de financieringstak van KRK Makelaars & Adviseurs. Sinds 3 jaar doe ik dit in Alkmaar en de regio Castricum. Nieuwe mensen ontmoeten en samen tot een oplossing komen zijn voor mij de drijfveren binnen dit vakgebied. Naast een fijne thuisplek moet er genoeg ruimte zijn om lekker te kunnen leven. Hobby’s, studie kinderen, vakanties en wellicht eerder kunnen stoppen met werken. Het vereist een discipline om dat te kunnen invullen op een verantwoorde manier. Samen invulling geven aan de wensen dat geeft mij veel voldoening.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden langs de voetbal- en hockeyvelden of ergens in Nederland met de fiets. Daarnaast coördineer ik de sportprogramma’s van radio en TV Castricum.

Mijn laatste berichten

Geen overdrachtsbelasting meer voor starters:
Financieel
Geen overdrachtsbelasting meer voor starters: "Deze regeling heeft belangrijke gevolgen" Starters komen momenteel zeer moeilijk aan een woning. In dat kader heeft het kabinet besloten om de regels rondom de overdrachtsbelasting aan te passen. Wat verandert er precies? En is dit een...
Bekijk meer berichten

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie