Mijn situatie verandert

Nieuwe kansen, andere situatie

U bent door het dolle heen. Er is een kindje op komst! Dat verandert uw woonsituatie en tegelijkertijd uw financiële situatie. De hypotheek die u bent aangegaan, sluit niet meer bij u aan. Of u gaat verhuizen en bent op zoek naar een nieuwe, passende hypotheek. Een hoop gebeurtenissen zorgen ervoor dat u opnieuw naar uw financiële situatie moet kijken. Bespreek het met uw financieel adviseur. Samen kijken jullie naar wat u nu nodig heeft.

Mijn situatie verandert

Uw eerste koophuis

Een spannende eerste stap! De aankoopmakelaars van KRK helpen u graag uw droomwoning te vinden. Er komen veel zaken op u af. Wilt u maximaal gaan lenen of liever maandelijks een potje overhouden voor andere activiteiten? Vertel het de hypotheekadviseur en de best passende hypotheek wordt voor u gevonden. Met een prettig gevoel nestelt u zich in uw huis.

Mijn situatie verandert

Een andere woning

Uw kinderen zijn het huis uit. Tijd om met uw partner naar wat kleiners uit te kijken. Wat doet u met uw huidige hypotheek? De hypotheekadviseur van KRK helpt u graag wanneer uw woonsituatie verandert. Hij of zij kijkt bijvoorbeeld of u overwaarde heeft of juist een restschuld. Zelf hoeft u niet op zoek naar de beste hypotheek. Dat doen onze experts.

Mijn situatie verandert

Samenwonen of trouwen

Tijdens de wittebroodsweken van uw huwelijk zijn de financiën wel het laatste waar u aan denkt. Regel daarom van te voren met uw financieel adviseur wat er gebeurt als u gaat samenwonen of trouwen. Er wordt dan alvast besproken welke samenlevingsvorm het beste past en wat de fiscale gevolgen zouden zijn. Zaken waar u daarna niet meer bij stil hoeft te staan.

Mijn situatie verandert

Veranderende omstandigheden

Het leven is nooit precies te plannen. Maar samen met uw hypotheekadviseur kunt u op veel situaties inspelen. U hoeft er nooit helemaal alleen over na te denken. Ga in gesprek met uw adviseur wanneer uw woonsituatie verandert. Dat kan ik veel gevallen:

  • U wordt zelfstandig ondernemer
  • Uw inkomen valt weg
  • U gaat uit elkaar
  • U gaat binnenkort met pensioen
  • U of uw partner komt te overlijden

Vraag om advies

Zit u midden in een van de genoemde situaties? Of zit het eraan te komen? Vraag dan een gesprek aan met een van onze financieel adviseurs. Zij weten precies hoe zij u verder kunnen helpen. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.