Mijn situatie verandert

Nieuwe kansen, andere situatie

U bent door het dolle heen. Er is een kindje op komst! Dat verandert uw woonsituatie en tegelijkertijd uw financiële situatie. De hypotheek die u bent aangegaan, sluit niet meer bij u aan. Of u gaat verhuizen en bent op zoek naar een nieuwe, passende hypotheek. Een hoop gebeurtenissen zorgen ervoor dat u opnieuw naar uw financiële situatie moet kijken. Bespreek het met uw financieel adviseur. Samen kijken jullie naar wat u nu nodig heeft.

Mijn situatie verandert

Uw eerste koophuis

Een spannende eerste stap! De aankoopmakelaars van KRK helpen u graag uw droomwoning te vinden. Er komen veel zaken op u af. Wilt u maximaal gaan lenen of liever maandelijks een potje overhouden voor andere activiteiten? Vertel het de hypotheekadviseur en de best passende hypotheek wordt voor u gevonden. Met een prettig gevoel nestelt u zich in uw huis.

Mijn situatie verandert

Een andere woning

Uw kinderen zijn het huis uit. Tijd om met uw partner naar wat kleiners uit te kijken. Wat doet u met uw huidige hypotheek? De hypotheekadviseur van KRK helpt u graag wanneer uw woonsituatie verandert. Hij of zij kijkt bijvoorbeeld of u overwaarde heeft of juist een restschuld. Zelf hoeft u niet op zoek naar de beste hypotheek. Dat doen onze experts.

Mijn situatie verandert

Samenwonen of trouwen

Tijdens de wittebroodsweken van uw huwelijk zijn de financiën wel het laatste waar u aan denkt. Regel daarom van te voren met uw financieel adviseur wat er gebeurt als u gaat samenwonen of trouwen. Er wordt dan alvast besproken welke samenlevingsvorm het beste past en wat de fiscale gevolgen zouden zijn. Zaken waar u daarna niet meer bij stil hoeft te staan.

Mijn situatie verandert

Veranderende omstandigheden

Het leven is nooit precies te plannen. Maar samen met uw hypotheekadviseur kunt u op veel situaties inspelen. U hoeft er nooit helemaal alleen over na te denken. Ga in gesprek met uw adviseur wanneer uw woonsituatie verandert. Dat kan ik veel gevallen:

  • U wordt zelfstandig ondernemer
  • Uw inkomen valt weg
  • U gaat uit elkaar
  • U gaat binnenkort met pensioen
  • U of uw partner komt te overlijden

Vraag om advies

Zit u midden in een van de genoemde situaties? Of zit het eraan te komen? Vraag dan een gesprek aan met een van onze financieel adviseurs. Zij weten precies hoe zij u verder kunnen helpen. Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie