9104

Kuijs Reinder Kakes en HypotheekNet

  • Onafhankelijk hypotheekadvies.
  • Uw belang staat centraal en vinden de beste deal.
  • Ruimste keuze in geldverstrekkers.
  • Duidelijkheid en transparantie over kosten.

Onafhankelijk, dus altijd uit het beste kiezen.

U wilt een hypotheek afsluiten, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Wij wijzen u graag de weg in het oerwoud van aanbieders. Onze hypotheekadviseurs maken een integraal onderdeel uit van HypotheekNet. Dit is een onafhankelijke, landelijk opererende organisatie van deskundige en gecertificeerde hypotheekadviseurs die u altijd de mogelijkheid bieden te kiezen voor een hypotheek met een scherp rentetarief tegen de beste voorwaarden.

Als het goed is gaat uw hypotheek jaren mee, misschien zelfs wel de rest van uw leven. Daarom gaat u bij de keuze voor een hypotheek niet over één nacht ijs. U laat zich uitgebreid adviseren over de mogelijkheden, waarbij uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen uw uitgangspunt zijn.

Serviceteam

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. Neem vrijblijvend contact op met het serviceteam van HypotheekNet voor een gesprek.
Zij nemen de tijd voor u en staan u graag te woord.

Bel: 088-497 63 00 of mail naar serviceteam@hypnet.nl

6297
Laat u goed informeren over de financiele mogelijkheden door een onafhankelijke en ervaren adviseur.

Financieel nieuws.

Lees hier onze blogs met tips over financieringen, verzekeringen en hypotheken. Onder andere wat te doen bij waterschade? Wat komt er kijken bij het afsluiten van een (eerste) hypotheek? En hoe maakt u uw huis en auto winterproof?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.