Huis verkopen in Assendelft: werk met de betrouwbare makelaars van KRK

Huis verkopen in Assendelft: werk met de betrouwbare makelaars van KRK

Groot netwerk in én buiten Assendelft
Meer dan 100 jaar ervaring
Persoonlijke aandacht en één-op-ééncontact
Huis verkopen in Assendelft

Assendelft

Klein maar fijn: dát is Assendelft. Tegelijkertijd staat het lintdorp bekend om verschillende zaken. Denk aan de Watertoren en de langste Dorpsstraat van Nederland, die met bijna 1.100 huizen in groot contrast staat tot de grootte van het dorp. Dan is er natuurlijk ook nog Saendelft, de grote nieuwbouwwijk in het midden van Assendelft. Zeer modern en kindvriendelijk, maar de 'oude garde' in Assendelft ziet dit eigenlijk als een apart gedeelte. Voor deze mensen vertegenwoordigt de landelijke Dorpsstraat met haar vrije uitzicht en karakteristieke oude huizen het échte Assendelft.

Huis verkopen in Assendelft

De huizenmarkt in Assendelft

Het mooie is dat het dorp Assendelft voor ieder wat wils biedt. Maar juist omdát het klein is, moet u vaak over de dorpsgrenzen kijken als u uw woning Assendelft wilt verkopen. Potentiële kopers komen regelmatig van buiten de regio - bijvoorbeeld uit Amsterdam. Hoe stelt u in de huidige markt een goede verkoopstrategie op?

KRK helpt u graag. Wij hebben een groot netwerk in én buiten Assendelft. Veel potentiële kopers zitten in de hoofdstad en in het aangrenzende Krommenie - twee plekken waar wij ook vestigingen hebben en van waaruit we uw woning óók kunnen adverteren. En door onze jarenlange ervaring - we bestaan al meer dan een eeuw! - boeken we keer op keer succes met onze verkoopstrategie.

Huis verkopen in Assendelft

Waarom KRK?

Zoekt u een makelaar in Assendelft? Dan bent u bij KRK aan het juiste adres. Uw huis verkopen in Assendelft is namelijk een behoorlijke onderneming. Waar liggen de beste verkoopkansen voor u? Hoe organiseert u bezichtigingen? Wat doet u wanneer een potentiële koper een vrijblijvend bod wilt uitbrengen? In hoeverre krijgt u te maken met partijen als een notaris en een taxateur? En wat kunt precies verwachten van het verkoopproces?

Tijdens een bezichtiging focussen we op de wensen van een potentiële koper. Op die manier weet je de woningzoeker namelijk dusdanig te boeien dat een bod vaak binnen handbereik ligt. En uiteraard onderhandelen wij voor u. We doen er alles aan om te zorgen dat u de makelaarskosten dubbel en dwars terugverdient.

Huis verkopen in Assendelft

Werken met KRK

Onze verkoopmakelaars bieden de nodige begeleiding. Zij zijn uiteraard gespecialiseerd in de makelaardij, maar ze kennen Assendelft ook door en door. Zo staan oudere woningen in de Dorpsstraat vaak ietwat scheef. Bij sommige huizen is de fundering vervangen, maar bij andere niet. Samen bespreken we wat de sterke punten van uw woning zijn. Heeft uw woning bijvoorbeeld een oudere fundering, maar een fantastisch ruime tuin? Dan kunnen we er bijvoorbeeld voor kiezen om ons te richten op woningzoekers die geïnteresseerd zijn in monumentale huizen met veel groen en een prachtig uitzicht.

Staat uw woning in Saendelft? In dat geval bestaat onze doelgroep uit mensen die een nieuwbouwwoning zoeken - bijvoorbeeld rasechte Amsterdammers die wel de hoofdstad uit willen, maar toch graag het stadsgevoel behouden.

Ons team in Krommenie

Jan de Jager RM RT Jan de Jager RM RT
Jan de Jager RM RT Jan de Jager RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g.

Denice van Zijp RM RT Denice van Zijp RM RT
Denice van Zijp RM RT Denice van Zijp RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g.

Sven Heinsbroek K-RMT Sven Heinsbroek K-RMT
Sven Heinsbroek K-RMT Sven Heinsbroek K-RMT

Kandidaat makelaar

Mila Freesen K-RMT Mila Freesen K-RMT
Mila Freesen K-RMT Mila Freesen K-RMT

Kandidaat makelaar

Nathalie Molenaar RM RT Nathalie Molenaar RM RT
Nathalie Molenaar RM RT Nathalie Molenaar RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g.

Huis verkopen in Assendelft

Specialist in de regio: persoonlijke aandacht en een groot bereik!

De ene makelaar is de andere niet. Bij KRK vinden we het belangrijk om u te leren kennen. Wij bellen u voorafgaand aan een bezichtiging om eventuele vragen alvast te beantwoorden. En tijdens de bezichtiging proberen we extra tijd in te plannen, zodat we even samen met u en de potentiële koper(s) kunnen gaan zitten. Dat brengt rust en schept vertrouwen aan beide kanten, omdat niemand zich dan een nummer voelt.

Deze aanpak leidt tot zeer tevreden verkopers. Bovendien vinden we doorgaans binnen afzienbare tijd een koper voor de koopwoningen die ons zijn toevertrouwd.

Bovendien strekt ons bereik in Assendelft ver: in de Dorpsstraat hebben wij woningen verkocht van nummer 3 tot en met nummer 1026!

De KRK makelaars in Krommenie beantwoorden uw vragen

Vragen over de verkoop van uw woning of zoekt u een fullservicekantoor dat niet alleen de verkoop, maar ook de aankoop en hypotheek onder handen neemt? Laat uw vraag en uw gegevens achter en het enthousiaste team in Krommenie neemt contact met u op. Natuurlijk kunt u ook altijd ons kantoor binnenwandelen.