9090

Adviseurs in onafhankelijk
financieel advies.

Onze hypotheekadviseurs geven u het beste hypotheekadvies.

Als u uw huis verkoopt of een woning koopt, staat u voor een aantal beslissingen die u zorgvuldig moet afwegen. Heeft u een bestaande hypotheek die meeverhuisd? Kan of moet u een nieuwe hypotheek afsluiten. En welke hypotheekverstrekker biedt u dan de beste voorwaarden en de laagste rente? Door de vele aanbieders en mogelijkheden dreigt u door de bomen het bos niet meer te zien. Wij zijn onafhankelijk en kunnen u daarom altijd een hypotheek aanbieden die zit als gegoten. U hoeft niet te zoeken, vergelijken en puzzelen, dat werk nemen wij u allemaal uit handen.

6282

Wat klanten zeggen

HypotheekNet heeft een gemiddelde score van 9.4, en daar zijn wij trots op!

Bekijk onze reviews via Advieskeuze van de Consumentenbond.

Naar de reviews

Onze diensten.

Als u uw huis verkoopt of een woning koopt, verandert uw financiële situatie. U moet in veel gevallen een nieuwe hypotheek afsluiten en uw verzekeringspakket aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Onze onafhankelijke hypotheek- en verzekeringsadviseurs helpen u daar graag verder mee op weg. U kunt bij ons rekenen op een objectief en persoonlijk maatwerkadvies.

Persoonlijk maatwerk in verzekeringen.

Vaak wordt er nog gedacht dat met verzekeren alle risico’s zijn uitgesloten. Maar wij van KRK Verzekeren geloven eerder in een deskundige risico inventarisatie en maatwerk. Want met de juiste voorzorgsmaatregelen kunt al veel risico’s uitsluiten en dubbele dekking voorkomen. Of het nu gaat om uw zakelijke of particuliere assurantiën, met meer dan 50 jaar ervaring, 5.000 relaties en de juiste deskundigheid kunt u altijd vertrouwen op maatwerk waar uw persoonlijke situatie om vraagt.

6247
Mensen die het minste risico lopen zijn het beste verzekerd.

Bescherm uw huis, uwzelf en uw bezittingen optimaal.

Onze particuliere verzekeringen
9101

Wij zijn aangesloten bij:

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.