Object
Verkocht

Touwslagersstraat 26 26a, Zaandam 1501 NL Zaandam

1501 NL Zaandam

Omschrijving

Te koop
Vrijstaand woon-/werkpand met ruime bovenwoning. Uitstekend geschikt voor een combinatie voor wonen en werken. Aan de voorzijde geheel bestraat buitenterrein.

Locatie en bereikbaarheid
Het pand ligt nabij het centrum van Zaandam. Gelegen in een omgeving met gemengde bebouwing. Het pand is goed bereikbaar.

Oppervlakte
Ca. 150 m2 woonoppervlakte.
Ca. 225 m2...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Te koop
Vrijstaand woon-/werkpand met ruime bovenwoning. Uitstekend geschikt voor een combinatie voor wonen en werken. Aan de voorzijde geheel bestraat buitenterrein.

Locatie en bereikbaarheid
Het pand ligt nabij het centrum van Zaandam. Gelegen in een omgeving met gemengde bebouwing. Het pand is goed bereikbaar.

Oppervlakte
Ca. 150 m2 woonoppervlakte.
Ca. 225 m2 bedrijfsruimte.

Indeling
Begane grond: entree, trapopgang naar de ruime woonkamer met openslaande deuren naar het dakterras. Een ruime open keuken met inbouwapparatuur. 2 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot toilet en badkamer en een ruimte met aansluiting wasmachine, droger en douche.

Begane grond bedrijfsmatig: kantoorruimte met keuken en toilet. De bedrijfsruimte van ca. 225 m2 is via een elektrische bedienbare overheaddeur te bereiken. De minimale hoogte in de bedrijfsruimte bedraagt ca. 3,10 m1.

Parkeren
4 parkeerplaatsen op eigen terrein en vrij parkeren in de directe omgeving.

Kadaster
Gemeente: Zaandam
Sectie: I
Nummer: 8582

Bestemming
Voor de bestemming (zie bijgesloten de bijlage in deze brochure) en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bouwjaar
Ca. 1911, in 2010/2011 geheel gerenoveerd.
In opdracht van de Gemeente Zaanstad, heeft er onderzoek plaatsgevonden bij diverse woningen gebouwd tussen 1880 - 1940 aangaande 'de aard en de gesteldheid' van de houten palen fundering. Dit pand is niet gelegen in bovengenoemd onderzoeksgebied. Koper vrijwaart verkoper voor alle mogelijke kosten, risico's en aanspraken voortvloeiend uit hiervoor omschreven problematiek.

Vraagprijs
€ 489.000,- k.k.

Kosten koper
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Model-overeenkomst
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Ouderdomsclausule
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Asbestclausule
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

Voor verdere informatie en verkoopvoorwaarden verwijzen wij naar onze brochure voor dit object. Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Touwslagersstraat 26 26a
Plaats Zaandam
Land NL
Ligging bedrijventerreinwinkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 380 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 375 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.