Object
Verhuurd

Swammerdamstraat 60 hs, Amsterdam 1091 RW Amsterdam

1091 RW Amsterdam

Omschrijving

TIJDELIJK IN DE VERHUUR

OMGEVING
Het tijdelijke object is gelegen op de Swammerdamstraat, gelegen achter de Weesperzijde, in een rustige straat tussen de Ruyschstraat en de Blasiusstraat en nabij de Amstel. Op loopafstand liggen Theater Carré, het Amstelhotel en het Rembrandtplein. Aan de overzijde van de Amstel ligt de populaire wijk De Pijp met bijv. het Sarphatipark en de Albert Cuyp. Op...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

TIJDELIJK IN DE VERHUUR

OMGEVING
Het tijdelijke object is gelegen op de Swammerdamstraat, gelegen achter de Weesperzijde, in een rustige straat tussen de Ruyschstraat en de Blasiusstraat en nabij de Amstel. Op loopafstand liggen Theater Carré, het Amstelhotel en het Rembrandtplein. Aan de overzijde van de Amstel ligt de populaire wijk De Pijp met bijv. het Sarphatipark en de Albert Cuyp. Op loopafstand liggen nog een aantal bekende horecagelegenheden zoals Rijsel, Hesp aan de Weesperzijde, Restaurant C en Amstelhaven. De nabij gelegen Utrechtsestraat heeft een hoogwaardig winkelaanbod.

BEREIKBAARHEID
Via de Wibautstraat is men in korte tijd op de Ring of in de stad. Openbaar vervoer is praktisch voor de deur gelegen (tram 3,7 en 10 ; metro op de Wibautstraat / het Weesperplein, onder andere naar Amstel station en CS) en diverse uitvalswegen zijn nabij zoals de A1, A2, A10.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Oppervlakte is totaal ca. 57 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
De unit wordt in huidige staat opgeleverd.

SERVICEKOSTEN
Huurder zorgt zelf voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

OPLEVERING
Per direct beschikbaar.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. Het object is per direct beschikbaar voor een huurtermijn van zes maanden. Er wordt een bankgarantie of waarborgsom gesteld ter grootte van een bruto-maandverplichting.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1884
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Swammerdamstraat 60 hs
Plaats Amsterdam
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 57 m²
Oppervlakte in units vanaf 57 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen toiletpantry
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.